$2,100 Everest Spanish Poker Tour Freeroll

$2,100 Everest Spanish Poker Tour Freeroll 0001

Det næste stop på Everest Spanish Poker Tour, spanske Castellón, er kun få måneder væk og PokerNews giver dig nu chancen for at komme dertil. Hvad er bedre end smukke strande, middelhavet og en pokerturnering? Og så når man kan komme dertil gratis! Vores $2,100 Everest Spanish Poker Tour Freeroll er en privat turnering kun for spillere der har oprettet sig på Everest Poker gennem PokerNews.
Vinderen af freerollen vil vinde et €1.100 buy-in og $1.000 USD til rejse og hotel til ‘Spanish Poker Tour’ når det gør ophold i Castellón som kører den 20 August og frem til og med den 22.

Det kræver kun 50 Summit points for at kvalificere sig til denne freeroll. Spillerne har indtil dagen for selve turneringen, til at kvalificere sig. Man har altså indtil den 20 Juni kl 18:34 GMT (19:34 dansk tid) til at kvalificere sig til turneringen.

Du kan finde freerollen under fanen ‘Private tournaments’ stående som “PokerNews SPT FR” og som begynder den 20 Juni kl 18:35 GMT (19:35 dansk tid)

Og ikke bare det, umiddelbart efter denne freeroll kan du begynde at kvalificere dig til den næste Everest Spanish Poker Tour $2.100 Freeroll fra PokerNews til Everest Spanish Poker Tour $2,100 Freeroll som bliver spillet den 19 September kl 18:35 GMT (19:35 dansk tid)

Der er ikke nogen grund til ikke at spille denne turnering. dig til en Everest Poker konto idag!
today!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories