$50 gratis PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt

$50 gratis PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt 0001

Der er ikke noget bedre tidspunkt på at få en PartyPokerkonto end nu gennem PokerNews. Den eksklusive PokerNews' $50 gratis kampagne kører nu. Opret dig til en PartyPoker konto gennem PokerNews og få $50 helt gratis*! Indskud er ikke nødvendigt!

Det eneste du skal gøre er at downloade PartyPoker, registrer dig, og brug bonuskoden PN50FREE og det er det. Du vil få $25 gratis bare for at oprette dig og bagefter vil $25 blive givet til din bonuskonto! Det eneste du derefter skal gøre er at tjene 200 PartyPoker Points og de ekstra $25 vil blive frigivet.

Dette tilbud er eksklusivt for PokerNews og du vil ikke finde det andre steder. Ved at oprette dig til en PartyPoker konto, vil du også få adgang til den eksklusive klub PokerNews freerolls på PartyPoker. Check hele listen ud på vores freeroll side.

*Spillere skal gennemføre registreringen og vente på bekræftelsen fra PartyPoker.
De første $50 vil blive overført til spillerens PartyPoker konto.
Spillerens bonus konto vil modtage de $25 når PartyPoker Points er blevet optjent, hvilket skal ske inden for 45 dage.

Få nyheder fra minut til minut ved at blive vores ven på Facebook og følg os på Twitter.

Hvad mener du?

More Stories