$6,000 Freeroll hos Winner Poker

$6,000 Freeroll hos Winner Poker 0001

Den næste $6,000 PokerNews freeroll hos Winner Poker kommer snart. Der vil være $6,000 tilføjet til præmiepuljen, som vil blive udbetalt efter Winner Poker's standard præmieudbetalingsstruktur.

Hvis dette lyder som noget for dig, og hvorfor skulle det ikke det, skal du have en konto hos Winner Poker igennem PokerNews først. Har du ikke en? Så opret en Winner Poker konto, efter dette skal du lave et minimumsindskud og optjene blot ét enkelt Winner Poker Point. Dette ene point vil bruges til at "købe" dig ind i turneringen.

Du skal handle hurtig dog, Nye spillere har indtil 28. juni (00:59 CET) til at opfylde alle deltagelses-krav. Hvis du allerede har en konto hos Winner Poker igennemPokerNews, skal du blot registrere dig til turneringen med et Winner Poker Point. Denne freeroll kan findes under Scheduled med titlen PokerNews $6k Freeroll.

Freerollen starter 29. juni klokken 20:35 CET.

Førstegangs freeroll-deltagere besøg venligst voresFreerolls FAQ

Hvad mener du?

More Stories