Annette Obrestad: Kvinder stinker til poker

Annette Obrestad: Kvinder stinker til poker 0001

Den 21 årige norske pokerpro Annette Obrestad har allerede i sin tidlige alder opnået stor succes indenfor pokerverdenen, bl.a. da hun dagen før sin 19 års fødselsdag blev den yngste til at vinde en WSOPE (World Series of Poker Europe) titel.

Som nu 21-årig er det første år, at Annette Obrestad kan stille op til WSOP. Et af de events hun skal spille ved WSOP er eventet kun for kvinder; "WSOP Ladies Event". Annette Obrestad har op til dette event udtalt til ESPN udtalt følgende om sine kvindelige konkurrenter:

"Det er easy money. Jeg har altid sagt, at kvinder stinker til poker. Jeg siger det fordi, at det er rigtigt. Måske er det fordi kvinder er mindre konkurrencebetonet. Jeg ønsker dog ikke det ændrer sig, da jeg godt kan lide at have en fordel"

WSOP Ladies Event spilles på fredag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories