Ingen danskere i pengene ved Event 33

Ingen danskere i pengene ved Event 33 0001

Igår kunne vi berette om fortsat dansk deltagelse i Event 33:$2,500 Pot-Limit Hold'em/Omaha, hvor Jesper "Kipster" Hougaard og Mikkel Benedsen havde gået videre til dag 2.

De to spillere startede sammen med 114 andre spillere igår aftes 21.00 dansk tid ved dag 2 i Event 33:$2,500 Pot-Limit Hold'em/Omaha. Og efter et de begge havde forøget deres stack kraftigt, hvor Kipster bl.a. på et tidspunkt lå på en samlet 2. plads røg begge danskere dog før pengepræmierne.

Kipster røg fem pladserne før pengene som det sidste danske håb da han røg ind i et klassisk setup i Omaha da hans konger kommer ind imod modstanderens esser.

Dagen sluttede med 14 spillere tilbage, heriblandt Phil Ivey som i løbet af dagen spillede hele 3 turneringer på samme tid! Feltet føres af Jose-Luis Velador efterfulgt af topspillere som bl.a. den firdobbelte armbånd-vinder David Chiu og vinderen af Pokerstars EPT Berlin Kevin "ImaLuckSac" MacPhee.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories