Sammy Farha Vinder Sit 3. WSOP Armbånd

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Sammy Farha Vinder Sit 3. WSOP Armbånd 0001

Med et buy-in på $10.000 i årets Event 25: Omaha Hi-low split-8 or Better var der lagt op til at felt at et felt af skrappe spillere skulle dyste om pengene og armbåndet ved dette event. 212 spillere stile op til eventet og blandt toppen de 145 som gik videre dag 1 talte toppen spillere som Sammy Farha og David Benyamine efterfulgt af Phil Helmuth, Eli Elezra og Mike Sexton.

Da dag 3 startede med 27 spillere, var det dog kun Sammy Farha og Mike Sexton, som var tilbage af de 5. Med ti spillere tilbage slog Sammy Farha Mike Sexton ud, og det der skulle blive årets længste final table blev en realitet.

Efter 16 timers spil ved bordet var kunne Sammy Farha se sig som vinder af Event 25 efter at have slået James Dempsey heads-up.

Med sejren modtager Sammy Farha $488.237 og sit 3. WSOP armbånd.

More Stories

Hvad mener du?