Winner Poker Super $10k

Winner Poker Super $10k 0001

Der vil være for $10.000 i pengepræmier og turnerings buy in ekstra i præmiepuljen når PokerNews Super $10k Freeroll bliver spiller på Winner Poker Den næste URL="https://www.pokernews.com/winner-poker/freerolls/466.htm"+] freeroll[/URL] bliver spillet snart og det er helt sikkert en du ikke har lyst til at misse!

Hvordan du kan kvalificere dig? Det er nemt, det eneste du skal gøre er at oprette en Winner Poker konto gennem PokerNews lave minimumsindskuddet indtil en dag før selve turneringen, og optjene 100 points som vil blive brugt til at betale dig ind i turneringen.

Det er muligt at få et skud efter præmiepuljen den 6 Juni kl 20:35 GMT (21:35 i DK)

Denne turnering er kun åben for PokerNews spillere, så vær sikker på at bruge vores eksklusive link til at oprette dig til en Winner Poker konto

der er $10.000 i pengepræmier og turnerings 'tokens' der venter på dig. Der vil blive udbetalt efter Winner Poker's udbetalingsstruktur. Der er altså ikke nogen grund til hvorfor du ikke skulle oprette dig til denne freeroll. Så kom igang og opret dig nu!

Du kan finde alle vores Winner Poker freerolls her. FølgPokerNews på Twitter og få opdateringer fra minut til minut

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories