$1,000 Freeroll hos Betfred Poker

$1,000 Freeroll hos Betfred Poker 0001

PokerNews og Betfred Poker bringer nu en spændende freeroll serie for hele året. Den næste turnering vil have $1.000 tilføjet til præmiepuljen. Præmiepuljen vil blive udbetalt efter Betfred Poker's standard præmieudbetalingsstruktur.

Denne freeroll er eksklusiv for Club PokerNews spillere. Hvad indebærer dette? Du skal have en Betfred Poker konto igennem PokerNews for at kunne deltage. Hvis du ikke allerede har en Betfred Poker konto, skal du oprette en. Herefter skal du lave et minimumsindskud og optjene blot 1 point, som vil blive brugt til at købe sig ind i freerollen. Denne freeroll er ikke kun for nye spillere hos Betfred Poker. Hvis du har oprettet en konto via PokerNews kan du også spille med - forudsat at du har det ene point til at købe ind i turneringen for.

Denne freeroll kan findes under "Scheduled" med titlen "PokerNews $1,000 Freeroll". Så vær klar d. 28. juli klokken 19:35 CET for at spille om din del af de $1.000!

Ved at oprette en konto hos Betfred Poker igennem PokerNews, får du ikke blot mulighed for at spille denne freeroll, men også en indskuds-bonus på 200% op til $600 ved dit første indskud. Ydermere er der hele $13 millioner i garanterede turneringer hos Betfred hver måned. For Omaha-spillerne har Betfred Poker tilføjet mere end $130.000 til deres "Omaholic Omaha Cash Race" kampagne.

Opret en Betfred Poker konto i dag, og hvis du er ny til freerolls så tjek vores Freeroll FAQ side for at få besvaret dine spørgsmål!

Hvad mener du?

More Stories