WSOP 2018

$2,500 Freeroll hos Betfred Poker

$2,500 Freeroll hos Betfred Poker 0001

PokerNews og Betfred Poker giver dig nu en spændende freeroll serie i juli. To gange i denne måned vil spillere dyste om deres del af en præmiepulje med $2,500 tilføjet. Præmierne vil blive uddelt efter Betfred Poker's standard præmieudbetalingsstruktur.

Denne freeroll er eksklusiv for Club PokerNews medlemmer. Hvad betyder dette? Det betyder at du skal have en Betfred Poker konto igennem PokerNews for at kunne deltage. Hvis du ikke allerede har en konto hos Betfred Poker, skal du oprette en konto. Derefter lave et minimumsindskud optjene 50 points, som vil blive brugt til at købe sig ind i freerollen. Denne freeroll er ikke blot for nye spillere hos Betfred Poker. Hvis du har oprettet en konto igennem PokerNews, kan du deltage hvis du har 50 points til "buy-in".

Denne freeroll kan findes i klienten under "Scheduled" med titlen PokerNews $2,500 Freeroll. So ryd kalenderen og vær klar d. 8. juli klokken 19:35 CET for at spille om din del af de $2,500!

Der er flere PokerNews freerolls hos Betfred Poker i juli. Tjek dem ud på voresfreerolls side.

Opret en Betfred Poker konto idag, og hvis du er ny til freerolls så tjek vores FAQ side for at få dine spørgsmål besvaret!

Hvad mener du?

More Stories