$50 gratis på PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt!

$50 gratis på PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt! 0001

Hvis du ikke har en konto hos PartyPoker er der ikke noget bedre tidspunkt til at oprette en end nu igennem PokerNews! Vores eksklusive PokerNews $50 Gratis kampagne kører nu!. Opret en konto hos PartyPoker via PokerNews nu og få $50 Gratis*! Intet indskud krævet!

Du skal blot downloade PartyPoker, registrere, benytte bonus-koden PN50FREE og det er alt. Du vil modtage $25 gratis for at oprette dig og yderligere $25 vil blive overført til din bonus-konto! Alt du skal gøre er at optjene 200 PartyPoker Points og de $25 vil blive frigivet til dig.

Dette tilbud er eksklusivt hos PokerNews og du finder det ikke andre steder. Ved at oprette en konto hos PartyPoker vil du også have muligheden for at deltage i alle de eksklusive Club PokerNews freerolls hos PartyPoker. Glem ikke vores PartyPoker $1,100 Summer Step Up Turnerings-serie: En fantastisk mulighed for at booste din bankroll! Tjek alle vores eksklusive freerolls på vores freeroll-side.

*Spillere skal gennemgå den fulde oprettelses-process og modtage bekræftelse fra PokerNews. De første $25 vil blive overført til spillerens PartyPoker konto. Spillerens bonus-konto vil blive krediteret med $25 som vil blive frigivet når 200 PartyPoker Points er indtjent indenfor 45 dage. Vi anbefaler at man læser de fulde Vilkår Og Betingelser som kan findes her.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories