Peter Eastgate Stopper med Poker

Peter Eastgate Stopper med Poker 0001

Peter Eastgate som for 2 år siden blev verdenskendt da han vandt Main Event ved World Series of Poker har valgt at stoppe karrieren som pokerspiller på ubestemt tid.

I en pressemeddelelse fra PokerStars uddyber Peter Eastgate sit karrierestop:

"Da jeg startede med at spille professionel poker, var det aldrig mit mål at tilbringe resten af mit liv som pokerspiller. Mit mål var at blive økonomisk sikret.
Det opnåede jeg ved at vinde WSOP main event i 2008. I den efterfølgende periode har jeg rejst hele verden rundt, hvor jeg har haft muligheden for at se mange spændende steder og møde mange forskellige mennesker, og det har været en fantastisk oplevelse.
I de 20 måneder efter min sejr har jeg følt, at jeg mistet motivationen for at spille poker på højeste niveau, og jeg har besluttet, at det er på tide for mig at finde ud af, hvad jeg vil foretage mig resten af mit liv. Hvad det bliver, ved jeg ikke endnu. Derfor tager jeg en pause på ubestemt tid fra turneringspoker for at fokusere på personen, Peter Eastgate.
Jeg vil gerne takke PokerStars , mine venner og min familie for at have støttet mig igennem de sidste 20 måneder og for deres opbakning til min beslutning om at holde pause fra poker."

Dermed stopper den mest vindende danske turneringsspiller, som i sin karriere hidtil har vundet $10.904.211 i turneringspræmier, hvilket gør ham til d. 6 mest vindende spiller i verdenen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories