PokerNews $10,000 Freeroll hos PokerStars

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
PokerNews $10,000 Freeroll hos PokerStars 0001

Kvalifikationsperioden for Julis PokerNews $10,000 freerollPokerStars er ovre. Hvis du fik kvalificeret dig i juni kan du spille med i freerollen, som vil blive spillet søndag d. 11. juli kl 20:35 CET.

Hvis du ikke fik kvalificeret dig i juni, har du mulighed for at kvalificere dig til freerollen, som bliver spillet i August. Denne fantastiske freeroll er eksklusiv for Club PokerNews spillere og har en værdi på $10,000! Vind din chance for millioner i penge og turneringsbilletter hos PokerStars!

]Sådan kommer du med
Først skal du downloade PokerStars igennem PokerNews, opret en konto og lav et indskud. Derefter, optjen 250 VPPs i juli måned, og du har kvalificeret dig! Freerollen bliver spillet 8. august klokken 20:35 CET. Kvalificerede spillere skal manuelt tilmelde sig turneringen efter 29. juli.

Udbetalingerne

  • 1st: $1.241
  • 2nd: $711
  • 3rd: $496
  • 4th: $281
  • 5th - 27th: $215 Sunday Million Billet
  • 28th - 239th: $11 Tourney Billet

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed! Og glem ikke at benytte PokerStars Kampagnekoden når du indsætter penge, for at være sikker på du kan deltage i denne og andre Club PokerNewskampagner hos PokerStars!

Vil du lære mere om PokerStars store søndags turneringer? Besøg vores Guide til Sunday Million.

Opret en PokerStars konto og kvalificer dig idag!

More Stories

Hvad mener du?