PokerNews $2,500 freeroll hos Betfred 22. juli

PokerNews $2,500 freeroll hos Betfred 22. juli 0001

PokerNews og Betfred Poker bringer nu en spændende freeroll serie for juli måned. To gange i denne måned har spillere mulighed for at spille med i en turnering hvor hele $2.500 vil være tilføjet til præmiepuljen. Præmiepuljen vil blive udbetalt efter Betfred Poker's standard præmieudbetalingsstruktur.

Denne freeroll er eksklusiv for Club PokerNews spillere. Hvad indebærer dette? Du skal have en Betfred Poker konto igennem PokerNews for at kunne deltage. Hvis du ikke allerede har en Betfred Poker konto, skal du oprette en. Herefter skal du lave et minimumsindskud og optjene 50 points, som vil blive brugt til at købe sig ind i freerollen. Denne freeroll er ikke kun for nye spillere hos Betfred Poker. Hvis du har oprettet en konto via PokerNews kan du også spille med - forudsat at du har de 50 point til at købe ind i turneringen for.

Denne freeroll kan findes under "Scheduled" med titlen "PokerNews $2,500 Freeroll". Så vær klar d. 22. juli klokken 19:35 CET for at spille om din del af de $2.500!

Der er flere PokerNews freerolls hos Betfred Poker i juli. Tjek dem ud på vores freeroll-side.

Opret en Betfred Poker konto i dag, og hvis du er ny til freerolls så tjek vores Freeroll FAQ side for at få besvaret dine spørgsmål!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories