Winner Poker Super $10k Kommer Snart

Winner Poker Super $10k Kommer Snart 0001

Den næste Winner Poker Super $10k kommer snart og der er blot få dage tilbage til at kunne kvalificere sig i. Der vil være $10.000 ii penge og turneringsbilletter tilføjet til præmiepuljen som finder sted d. 18. juli.

Hvordan kan du kvalificere? Det er nemt. alt du skal gøre er at downoade og oprette en Winner Poker konto igennem PokerNews, lav et minimumsindskud mindst en dag før turneringen, og optjen 100 points som vil blive brugt til "buy-in" til turneringen.

Hvornår kan du have din chance for en del af den store præmiepulje? 18. juli kl 20:35 GMT

Denne turnering er kun åben for PokerNews spillere, så vær sikker på at benytte vores eksklusive links til at oprette en Winner Poker konto nu!

Der er $10,000 i penge og turneringsbilletter som venter på dig. Det vil alt blive uddelt efter Winner Poker's standard præmieudbetalingsstruktur. Der er ingen grund til hvorfor du ikke skulle spille denne freeroll, så kom igang og opret en konto nu!

Dj kan finde alle vores Winner Poker freerolls her. Og vær sikker på at følge PokerNews på Twitter for up-til-minuttet nyheder.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories