WSOP Main Event Er Begyndt

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
WSOP Main Event Er Begyndt 0001

Så kom dagen alle har ventet på ved årets WSOP, Event 57: $10,000 No-Limit Hold'em Championship, også kaldet for Main Event ved årets WSOP er begyndt og det er med deltagelse fra en lang række danskere.

Til dag 1a stillede ca. 11 danskere op til start, heriblandt Allan Bække, som spiller sit første WSOP nogensinde.
Dog blev årets Main Event en kort fornøjelse for Allan Bække, da han var den første dansker til at ryge ud.

Dag 1a bød selvfølgelig på en del aktion fra de andre danskeres side, bl.a. Jonas Klausen, som var uheldig da han sad med par 3, hvor han bød ud på et board med KQ5 blev kaldt, hvor turn bragte ham en 3'er, som gjorde at han ramte sit set, hvilket normaltvis lyder godt - hvis ikke det er fordi modstanderen sidder med et set i konger.
Efter den dramatiske hånd måtte Jonas Klausen kæmpe sig tilbage fra små 4.000 i chips. Dog sluttede han dagen i 15.750 chips.

Dagen sluttede med et dansk felt som var indskrænket til Søren Kongsgaard, Jonas Klausen, Daniel Bendixen samt Danny Neess, som var også skrev om i går da han blev nummer 51 i Event 56 - det sidste event før Main Event.

I dag kunne Danny Neess pakke sine chips sammen som den bedst placerede dansker med 59.300 chips.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?