$500 Freeroll hos Bodog denne Weekend - Åben For Alle!

$500 Freeroll hos Bodog denne Weekend - Åben For Alle! 0001

Vores $500 Bodog Freeroll Serie slutter på søndag d. 15. august klokken 20:35 CET. Turneringen har en præmiepulje på $500 som vil blive uddelt efter Bodogs standard præmieudbetalingsstruktur og er åben for amerikanske spillere.

Denne freeroll er eksklusiv for Club PokerNews medlemmer, men i modsætning til mange andre af vores eksklusive kampagner er denne freeroll åben for alle Bodog spillere, ligemeget hvem de oprettede sig hos Bodog igennem.

Der er ingen krav til denne freeroll! Alt du skal gøre er at åbne en konto hos Bodog og besøg vores Bodog-side for password.

Du skal ikke registrere via PokerNews, men hvis du gør vil du have mulighed for at spille med i alle vores fremtidige kampagner hos Bodog. Lige nu har Club PokerNews fordel af freerolls du ikke finder andre steder så der er god værdi i at oprette dig via vores links.

Selvfølgelig er der god grund til at blive hos Bodog efter denne freeroll. Bodog har en af de bedste oprettelsesbonusser på nettet, 110% op til hele $1.100 i første indskuds-bonus – du skal lede længe efter en der er så stod som den!

Selvfølgeligt er der også vores berømte Bodog Flight Club, hvor du hver måned kan spille om en pakke til live-events rundt om i verden fra blot $1. D. 17. august er der en satellit til WPT Marrakech efterfulgt af en satellit i september til Masters Classic i Amsterdam.

Vil du være up-to-date med vores freerolls og kampagner? Bliv fan af vores Facebook-side idag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories