$500 PokerNews Deposit Freerolls hos 888 Poker - Kun indskud krævet for at kvalificere sig!

888 Poker

Mange freerolls kræver at du bruger en hvis tid ved bordene for at kunne kvalificere sig, men PokerNews og 888 Poker har helt andre planer. I august og september vil der være to $500 freerolls hos 888 Poker og alt du skal gøre er at lave et indskud - du skal ikke rake noget som helt for at spille!

Det eneste du skal gøre er at downloade 888 Poker via vores links, registrere en ny konto og lav et indskud - det er alt!

D. 25. august og 15. september afholder vi vores $500 PokerNews Deposit Freerolls klokken 20:35 CET. $500 tilføjet til præmiepuljen, som vil blive udbetalt efter 888 Pokers standard præmieudbetalingsstruktur. Der vil også være uendelige $1 rebuys indtil den første pause plus mulighed for en $1 add-on ved pausen.

Du skal lave dit indskud i de oplyste kvalifikationsperioder for hver freeroll, men forskelligt fra de fleste sider er det ikke kun for dem som laver deres første indskud på sitet, eksisterende Club PokerNews 888 spillere kan også være med i de to freerolls, så længe man laver et indskud i begge kvalifikationsperioder.

Der to kvalifikationsperioder er:

Aug 25: 1 august (00:00 GMT) frem til 22. august (23:59 GMT)

Sep 15: 23. august (00:00 GMT) frem til 12. september (23:59 GMT)

De to freerolls kan findes under Restricted tabbet i turnerings-lobbyen.

0 PokerNews Deposit Freerolls hos 888 Poker - Kun indskud krævet for at kvalificere sig! 101

Dette er to freerolls med fleksibilitet bygget på valg. Du kan vælge at lave rebuys eller prøve at freerolle dig hele vejen. Ligesom du kan vælge at lave et indskud og spille på 888 Poker efter turneringen er slut, eller du kan lave et indskud - spille turneringen og trække pengene ud igen efter freerollen.

Men vi håber at du vælger at blive og spille hos 888 Poker for der er masse af grunde til at blive. Hele hjemmesiden har fået en total makeover, hvilket betyder 3D Poker og forbedrede gameplay muligheder. 888 Poker er også en af de mest sjove pokersider med deres nye sociale netværk my.888poker hvor du kan blogeg, chatte på deres forum, udgive billeder og videoer samt meget mere.

Selvfølgeligt er der også en 100% op til $400 første indskuds-bonus samt første indskuds freerolls, inklusiv en chance for at vinde et sædde til $50.000 Sunday Challenge.

Alt i alt er det et fantastisk tidspunkt til at starte en karriere hos 888 Poker og vi håber at du kan komme godt igang med denne freeroll serie. Download 888 Poker nu og tag fordel af goderne.

Hvad mener du?

More Stories