Absolute Poker $4 Millioner Garanteret UBOC 5 i August med Eksklusive Club Pokernews Freerolls

UBOC

August er en stor måned for online poker da Absolute Poker har arrangeret deres store UBOC Online Championship 5. Startende d. 18. august med 20 turneringer over 20 dage. $4 Million er garanteret over en række turneringer af forskellig varianter. Der er også en Mini-UBOC serie, som kører ved siden af for small-stakes spillere med en mængde af kampagner med tilføjet value til at gøre det hele mere spændende.

Ydermere, Pokernews vil være vært for to eksklusive $1.500 Freerolls før og efter UBOC til enten at give dig en bankroll til at spille eller til at gøre op hvis tingene ikke gik efter planen i turnerings-serien.

UBOC Ur
UBOC Ur

Udover at hver vinder af et UBOC event og den overordnede rangliste vinde store penge og retten til at blære sig. De vil også vinde et eksklusivt UBOC ur. Der er masser af tilføjet value for dem som casher flere gange i deres Bubble Buster Contest. Udover de mange penge på spil kan man også få adgang til en $10.000 Freeroll hvis du kommer i pengene to gange. Hvis du kommer i pengene i tre gange vil du vinde et $215 turnerings-sæde. Kom i pengene 7 gange og du vil vinde hele $5.000, 10 gange i pengene vil give dig hele $100.000 og hvis du kommer i pengene 11 gange eller mere vil du vinde hele En Million Dollars!

Satellitter og Steps kører til alle events og der er tilføjet god value for alle som vinder flere pakker end alle andre.

UBOC Ur
UBOC Ur

Men hvorfor ikke starte dit UBOC eventyr uden at bruge nogle penge via vores $1,500 Pokernews Freeroll? Vi tilbyder to $1.500 freerolls i august hos Absolute Poker, en lige før UBOC starter d. 15. august og en anden lige før det slutter d. 29. august, begge klokken 20:35 CET.

For nye spillere er alt man skal gøre blot at downloade Absolute Poker via vores links og oprette en ny konto i kvalifikationsperioden for freerollsne og lav et minimumsindskud. Eksisterende spillere som har oprettet sig via Pokernews kan også spille med så længe de spiller 150 rakede hænder i hver turnerings kvalifikationsperiode. At rake de hænder skulle ikke være et problem, da det samtidig vil hjælpe dig med at cleare din Pokernews 100% Indskuds-bonus helt op til $1,200.

For mere info, tjek vores $1.500 Absolute Poker Freeroll Side.

Har du allerede en konto hos Absolute Pokert? Vi kører den præcis samme kampagne hos Ultimate Bet.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories