Daniel Negreanu vinder $400.000 online

Daniel Negreanu vinder $400.000 online 0001

Den Canadiske Team Pokerstars Pro Daniel Negreanu har efter at have været næsten usynlig i internettets store cashgames valgt at fokusere og forbedre sit online spil igennem år 2010 for at kunne konkurrere med den nye generation på internettet. Indtil sidste uge viste bundlinjen for canadierens spil et massivt underskud, men efter 5 dages spil er årets underskud nu gået til at plus. Daniel Negreanu har slået sig løs på hans sponsor-site PokerStars på sidens $100/$200 No Limit 6-max borde.

Daniel Negreanu har gået fra et minus på over $300.000 til efter 5 dages spil og ca. 1300 hænder til at have et overskud på $94.000.

Den 36-årige Canadier har primært opholdt sig på hans eget bord Daniel’s Room hvor han har fået modstand fra bl.a. Tom “kingsofcards” Marchese, Jason Mercier, Aaron “aejones” Jones, Justin “Boosted J” Smith og Sussie Smith.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories