Hvordan man bliver Palladium Elite VIP og Team PartyPoker medlem - Bodo Sbrzesny

Bodo Sbrzesny

Sponsoraftaler blandt pokerspillere har ændret sig markant i løbet af de seneste år. I takt med at spillerne bliver bedre og bedre har de online pokerrum valgt at belønne spillernes loyalitet og værdi med sponsoraftaler.

PartyPoker har gjort det, og mange de nye sponserede spillere i det nye Team PartyPoker er valgt fra Palladium VIP programmet. Bodo Sbrzesny er et godt eksempel på det. Efter at have vundet et rakerace på PartyPoker spillede han med i tv-programmet Poker Den cash game og begejstrede alle med underholdning på højt niveau. Kort tid efter var det loyale Palladium VIP medlem annonceret som fuldtids Team PartyPoker Pro.

Hvad fik dig til at vælge PartyPoker som din sponsor Bodo?

Efter at have spillet på mange sites mener jeg at PartyPoker udbyder det bedste software til at spille på, især til multitabling. Samtidig er deres rakeback-system og kampagner en god motivation for mig hver eneste måned.

Hvor mange ressourcer brugte du på at komme ind i Palladium lounge?

Mit normale limit er $5/$10 No Limit og jeg spiller gerne 12-16 borde, som er 1000 hænder i timen i gennemsnit. Hvis jeg spiller højere spiller jeg færre borde. Hvis jeg spiller lavere (blinds $3/$6 $2/$4 og $1/$2) kan jeg lide at slappe af og bare "klikke rundt". For at komme ind i Palladium Lounge skal du spille ca. 45k hænder på NL $1/$2 i løbet af et kvartal. For at opnå Elite Status (det højeste) er det omkring 175k hænder på NL $2/$4 på et kvartal. Selvfølgeligt skal du spille mindre hvis du spiller på højere limits.

Hvor store har fordelene været ved at være i Palladium lounge? Går du efter bonusserne eller pengene?

Totalt får du ca. 60% rakeback hos PartyPoker som Elite samt nogle invitationer til specielle events. Det er kalkuleret som 40% igennem PartyPoints hvis du tager dem som cash bonus (30% som normal Palladium). Du får yderligere 5-40% l rakeback alt efter kampagnerne og hvor meget du spillere --- i gennemsnit ca. 20% extra vil jeg mene.

Bodo on the PartyPoker Big Game VI
Bodo on the PartyPoker Big Game VI

Tænkte du at som stor-raker ville give dig en sponsoraftale?

Jeg er sikker på at det er en af faktorerne - loyalitet! Jeg mener at alt imellem PartyPoker og mig passer fint sammen hvilket er vigtigt. Samtidig var min første tv-optræden i et PartyPoker Event – The Big Game V- hvor jeg gjorde det godt som også hjalp mig. Jeg anbefaler også folk til at spille på PartyPoker og de er glade efter at have skiftet væk fra andre pokersider.

Hvordan er det at være Team PartyPoker Pro?

Det er altid en fordel når du får mere…. flere muligheder (Invitationer til Events / Turneringer, Interviews / TV Tid og Penge). Jeg føler mig godt tilpas i denne "familie"!

Hvilket råd vil du give til en som vil opnå et højt VIP level ligesom Palladium lounge?

Kig efter kampagnerne og se hvad der er muligt for dig, derefter så spil, spil, spil, spil og få din belønning hver eneste måned!

Det syntes klart at alle som vil have en god sponsoraftale skal vise loyalitet og spille hos et site som også kan vise loyalitet tilbage. PartyPoker er et site som gør det. Du kan starte din pokerkarriere på PartyPoker GRATIS med vores eksklusive $50 Free Intet Indskud Oprettelses-Bonus. Hvem ved, måske kan du følge i Bodos fodspor og nå til toppen på PartyPoker.

Få mere info om de goder Palladium VIP Medlemmer kan få.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories