Jonas Klausen Vinder Sunday 500

Jonas Klausen Vinder Sunday 500 0001

Søndag aften/nat er altid fyldt til randen med store turneringer fra de forskellige netværk. Hos PokerStars har man bl.a. Sunday Million og Sunday Warm-up som tiltrækker flere tusinde spillere. Mere end dobbelt så dyrt med et buy-in på $530 er Sunday 500 ikke spækket med så mange spillere som Million og Warm-up, og turneringen er kendt for at være en af de sværeste ugentlige turneringer på nettet.

1001 spillere deltog igår i turneringen hvilket gav en præmiepulje på $500.500 med en førstepræmie på 87.487.

Helt med fremme i turneringen var danske Jonas "Tulkaz" Klausen som med 3 tilbage var sikret den største sejr da han som chipleader var med i en deal som sikrede ham $69.185 i mens hans modstandere FIREintheSUN og supadphat ville få hhv $63.090 og $61.322 imens der skulle spilles om $5.000 til vinderen.

Ca. 25 minutter senere efter at Jonas Klausen havde taget FIREintheSUN ud med {k-Diamonds}{9-Diamonds} imod {a-Spades}{k-Hearts} og senere vandt heads-up over supadphat med {a-Spades}{q-Diamonds} mod {a-Clubs}{7-Diamonds} kunne Jonas Klausen derved også indkasserede de ekstra $5.000 og kalde sig samlet vinder af turneringen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories