PokerNews $1k Added Open Series på Bodog -Åben for alle!

Bodog

Det tog ikke lang tid for Bodog at giveClub Pokernews medlemmer tilføjet value igen. Lige efter deres $500 freeroll serie stoppede startede en fantastisk $1.000 serie, som er åben for alle, ligemeget hvem de oprettede sig hos Bodog igennem.

Bodog $1.000 Open Series er fire turneringer med $1.000 tilføjet mellem d. 5. september og 31. oktober. Alle præmiepuljerne vil blive pumpet op eftersom de to første turneringer er $1.000 freerolls med mulighed for $1 rebuys og de sidste to er $1+$0.10 rebuy turneringer. Samtidig vil der være mulighed for en $1 add-on ved pausen..

Præmierne vil blive uddelt efter Bodogs standard præmieudbetalingsstruktur.

5. september 21:35 CET: PokerNews $1k Open Freeroll:
Gratis at deltage, $1 rebuys og add-on indtil den første pause.

3. oktober 21:35 CET: PokerNews $1k Open Freeroll:
Gratis at deltage, $1 rebuys og add-on indtil den første pause.

17. oktober 21:35 CET: PokerNews $1k Added Open Rebuy:
$1+$0.10 buy-in, $1 rebuys og add-on indtil den første pause.

31. oktober 21:35 CET: PokerNews $1k Added Open Rebuy:
$1+$0.10 buy-in, $1 rebuys og add-on indtil den første pause.

Til forskel for mange andre turneringer med tilføjede penge er denne serie åben for alle, ligemeget om man oprettede sig via Club PokerNews eller ej. Alt du skal gøre for at deltage i denne turneringer er åbne en Bodog konto og få fat i passworded, som vil blive posted på vores Bodog-side på turnerings-dagen

Selvfølgeligt vil vi foretrække hvis du opretter dig hos Bodog via vores download links og der er masser af grunde til at gøre det. Du vil ikke blot kun få en 110% op til $1.100 første indskuds-bonus, men du vil også have adgang til alle Club PokerNews eksklusive Bodog freerolls i fremtiden.

Passwords Vil også blive frigivet her...

September 5th PokerNews $1K freeroll Password ($1 re-buys & add on): "pnews"

October 3rd PokerNews $1K freeroll Password ($1 re-buys & add on): "pn3ws"

October 17th $1 PokerNews Open Event w/ $1,000 Cash Added + $1 re-buys & add on - Password: "pnews"

October 31st $1 PokerNews Open Event w/ $1,000 Cash Added + $1 re-buys & add on - Password: "1k4me"

Hvad mener du?

More Stories