PokerNews $20,000 Payday hos William Hill Poker nu på Søndag - Du kan stadig kvalificere dig!

William Hill $20,000

Der er stadig tid til at kvalificere sig til søndagens PokerNews $20k Payday hos William Hill Poker. Dette er absolut en af de største freerolls du kan finde i august, og kvalifikationskravene er utroligt lave i forhold til præmiepuljen.

Denne turneringer har en $20.000 præmiepulje som bliver uddelt efter William Hill Pokers standard præmieudbetalingsstruktur. Den finder sted d. 22. august klokken 17:35 CET og er åben for alle som opretter sig hos William Hill Poker via PokerNews og optjener 100 WH Points (for at "købe" sig ind i turneringen) fra d. 4. august klokken 01:00 CET til d. 22. august klokken 17:34.

Denne turnering kan findes under William Hill Poker scheduled lobby med navnet PokerNews $20k Payday.

Betalt mindre end $3.50 i rake
100 WH Points er slet ikke lang tid ved bordene. Vi har udregnet det til at være mindre end $3.50 i rake og ud kan optjene det i løbet af en time på et $0.25/$0.50 bord (selvfølgeligt mindre afhængigt af hvor mange borde du spiller) eller fire $10 SNGs.

Men goderne stopper ikke der, for når du opretter dig hos William Hill Poker igennem PokerNews vil du også kunne spille med om $70.000 i William Hill Poker freerolls i løbet af de næste 4 måneder, inklusiv en nummer 2 $20.000 Payday d. 19. september Vi har udregnet at for at spille i dem allesammen skal du blot betale $10 i rake, which hvilket er en lille pris for $70.000 i freerolls.

For mere information tjek vores William Hill Freeroll Side.

Som altid vil du kunne være med i alle William Hill kampagner eksklusiv for PokerNews fra nu her og frem. Eksisterende PokerNews William Hill Poker spillere og også velkomne i denne turnering så længe de opfylder kvalifikationskravene.

Hvis du mangler flere grunde til at oprette dig hos William Hill Poker hvad så med en 200% op til $600 første indskuds-bonus på en af de meste bedste VIP loyalty programmer på iPoker netværket?

Men lige nu skal du vende opmærksomheden på weeekendens $20.000 freeroll som kræver at du raker $3.50 helt op til et minut før freerollen starter når du har oprettet dig hos William Hill via PokerNews.

Det er svært at finde freerolls disse dage med så store præmiepuljer, men Club PokerNews afholder hele fem af dem. Tjek voresfulde plan over freerolls med $10,000+ præmierpuljer for at finde ud af hvordan du kvalificerer dig til dem alle.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories