Sidste chance for at kvalificere sig til søndagens $2.770 Freeroll på Poker770 - Kun et minimumsindskud er krævet!

Poker770

Tiden er ved at rinde ud til at kvalificere sig til søndagens $2,770 PokerNews Cash Freeroll fra Poker770, men heldigvis er kvalifikationen nem. Alt du skal gøre for at spille med i denne freeroll er atdownloade Poker770 via vores links, registrere en ny konto og lav et minimumsindskud inden 23:59 GMT i aften, det er det!

Freerollen er d. 22. august klokken 20:35 CET. Du kan finde turneringen under "Scheduled" tabbet i Poker770 lobbyen.

Hvis du har opfyldt kvalifikationskravenen vil du modtage en billet på søndag, som skal bruges til at registrere til turneringen når registreringen åbnerto timer før start.

Selvfølgeligt vil du også modtage en billet hvis du allerede spiller på Poker770 via PokerNews og for nyligt har lavet et indskud. Det er den gode ting ved Club PokerNews og Poker770, når du har oprettet dig via os kan du være med i alle vores kampagner vi har fra nu af og frem.

Dette gælder også de 9 næste freerolls i serien vi har kørende pt med Poker770. I alt er hele $24.930 tilføjet i value, nogle af dem åbne for alle, ligemeget hvem de oprettede sig igennem. Den næste erd. 12. september klokken 20:35 CET og du kan se det fulde program på vores Poker770 Freeroll side.

Du får svært ved at finde freerolls med så gode præmiepuljer med så lave kvalifikationskrav. I den tid det tager for at oprette en konto og lave et minimumsindskud kan du give dig selv muligheden for at spille med i alle freerolls fra en af vores bedste freeroll-udbydere. Og ikke kun det, Poker770 har muligtvist flere satellitter til live-turneringer end noget andet skin på iPoker netværket, bare se hvad de ellers har for tiden:

  • Knock Out 3 Poker770 VIPs i en måned for at vinde en 2011 WSOP Pakke
  • Marbella Classic Poker Freerolls
  • GUKPT Satellitter
  • Irish Winter Festival Satellitter
  • Deepstack Open Satellitter

Hvis det ikke var nok kan du selvfølgeligt også drage fordel af vores 100% op til $500 oprettelses-bonus samt en af de bedste VIP loyalty clubs der findes.

Så hvad venter du på?, opret dig tilPoker770, lav et indskud før 23:59GMT og du er med i denne freeroll og resten! Det kunne ikke være nemmere.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories