Stadig tid til at kvalificere til den næste $1000 Winner Poker Freeroll

winner poker

Der er stadig tid til at kvalificere til den næste $1.000 Winner Poker Freeroll tirsdag d. 22. august klokken 20:35 CET. Winner Poker er en af Club PokerNews mest konstante freeroll-udbydere, og som altid har denne freeroll utroligt lave kvalifikationskrav..

Alt du skal gøre er at downloade Winner Poker igennem PokerNews og optjen 1 Winner Poker Point imellem d. 10. august og d. 22. august, som skal bruges til at købe sig ind in turneringen. For at give en ide om hvor lidt det er så svarer det til mindre end$0.05 i rake. Så mindre end en runde på et cash-board eller én 50 cent SNG skulle være alt der skal til for at cleare den.

Turneringen har en begrænsning på 1000 spillere, hvilket betyder at du kan spille om de store penge uden at skulle igennem et mega-felt.

Præmierne bliver udbetalt efter Winner Pokers standard præmieudbetalingsstruktur og kan findes under scheduled tabbet i Winner Poker lobbyen.

Når du opretter dig hos Winner Poker via Club PokerNews, får du også adgang til alle freerolls og kampagner vi har hos dem i fremtiden. Lige nu har vi 8 freerolls tilbage i denne serie, inklusiv to $10.000 freerolls og en $5.000 turnering.

Næste uge har vi vores Super $10k freeroll d. 29. uagust og der stadig til at kvalificere sig til denne.

Ved siden af alt dette vil du også kunne benytte vores 100% op til $500 første indskuds-bonus når du oprettet dig, samt et af de bedste VIP programmer der findes.

Men du skal være hurtig for at kunne spille den næste freeroll. download Winner Poker nu og spil med om de tilføjede præmier.

Hvad mener du?

More Stories