Ugen på PartyPoker: Devilfish bider tilbage, Ny turneringsstruktur på prøve og Bodo snakker om Palladium Elite

Tony G

En en travl uge for folkenene hos PartyPoker, denne uge svarer Devilfish tilbage til Tony G, Bodo Sbrzesny snakker om Palladium Elite og en ny blind-struktur for turneringer offentliggøres.

Devilfish svarer igen
Devilfish har svaret tilbage på Tony G verbale angreb på ham sidste uge. Devilfish kalder blandt andet Tony en lituansk dreng og sammenligner ham med drengen fraTwo and a Half Men. Han siger også at Tony kun er højtlydende når han vinder:

“If Tony has chips he starts getting chirpy (and boy does he like to eat his chips) – if not, he’s more like a mouse and easy prey for the true professional player. I respect him as a businessman but as a player he needs to go back to school.”

Han snakkede som forventet også om sin bog: du kan læse det hele her.

Den bedste poker-bonus: $50 Gratis Uden Noget Indskud Krævet
Hvis du er gået glip af nyheden kan du få del i alt hvad PartyPoker har at tilbyde uden at bruge en eneste krone selv! Vores enestående $50 bonus betyder at du ikke skal bruge dine egne penge for at kunne spille poker. Vores førende $50 Gratis bonus betyder at du ikke skal bruge dine egne penge for at spille poker..

Alt du skal gøre er at downloade PartyPoker via PN links, registrer, brug Bonus Koden PN50FREE og det er det. $25 direkte til din konto. Udover disse har du muligheden for at tjene $25 til din bonus-konto! Alt du skal gøre er at optjene 200 PartyPoker Pointss og yderligere $25 vil blive givet til din konto.

Bodo Sbrzesny
Bodo Sbrzesny

Snart kommer der en video hvor du kan se PokerNews' Barry Carter som filmer oprettelsesprocessen for at vise hvor nemt det er.

Palladium Elite med Bodo Sbrzesny
PartyPoker Weekly kan få et forsmag på vores interview med Team PartyPoker Pro Bodo Sbrzesny. Online grinderen fortæller om hvordan han blevPalladium Elite VIP og hvordan det gav ham en lukrativ sponsoraftale. Det er en meget spændende historie som giver en lyst til at grinde løs på PartyPoker bordene.

Bodo Sbrzesny
Bodo Sbrzesny

WPT Borgata Satellitter Kører Nu
Du har indtil den 5. september til at vinde dit sæde i World Poker Tour Borgata Poker Open i Atlantic City. Turneringen finder sted mellem d. 19. september til d. 24. og du kan vinde en pakke til værdi af $7.500 som inkluderer et $3.500 buy-in , $2.250 i lommepenge og 7 nætter på et luksus-hotel.

Bodo Sbrzesny
Bodo Sbrzesny

Den store hovedsatellit er på søndag kl 21:20 CET med et buy-in på $320, satellitter til denne starter fra $0 op til $8. Du skal have en PartyPoker Konto for at kunne kvalificere.

Ny turnerings-struktur på prøve
Efter opfordring fra spillerne er en ny dybere blind-struktur på prøve lige nu hos PartyPoker.Thek den herog giv dit input.

Full House Kampagnen Stadig Igang!
Denne måned er der hele $350.000 i tilføjet value i den fantastiske tre i en fuldt hus kampagne. Først og fremmest kan du spille med i en fantastisk $100.000 Grand Final og ugentlige $10.000 freerollsved blot at optjene ét Party Point tre forskellige dage i ugen får du adgang til en 10k freeroll, kvalificer til to eller mere 10k freerolls for at vinde adgang til 100k freerollen.

Der er også en fantastisk $50.000 Cash Game Race for alle Bronze, Silver og Gold spillere og en fantastisk $160.000 SNG Jackpot for alle som vinder 5 SNGs i træk, med priser fra $10.000 op til $50.000 efter buy-in størrelsen på de vundne SNGs.

Se Big Game IV Online
Indtil nu var det kun seere i Storbritannien som kunne se de seneste episoder af PartyPoker Big Game IV, som også var sponseret af PokerNews. Men nu er PartyPoker begyndt at uploade episoderne til deres blog og du kan se dem ligemeget hvor henne i verden du er! Se det nyeste afsnit her:

Bodo Sbrzesny
Bodo Sbrzesny

PartyPoker har nogle af de bedste kampagner, og ingen udbyder bedre PartyPoker kampagner end Pokernews. Vær sikker på at du oprettet dig hos PartyPoker via Pokernews for at kunne få del af de nye og gamle kampagner hos PartyPoker.

Hvad mener du?

More Stories