Carbon Poker $500 Freeroll Serien Vender Tilbage - Lave Felter Forventet!

Carbon Poker

Club PokerNews og Carbon Poker er glade for at relancere en $500 Freeroll Serie – en af de længste serier vores brugere har haft godt af. Startende d. 15. septembervil der være en turnering hver 2. onsdag klokken 21:45 CET indtil d. 24. november og kvalifikationen kunne ikke være nemmere.

Alt du skal gøre er at downloade Carbon Poker via vores links, opret en ny konto og optjen 50 VIP points i den speciferede kvalifikations-periode. Eksisterende PokerNews Carbon Poker er også velkomne i turneringen så længe de opfylder kravene indenfor freerollens kvalifikationsperiode.

Du kan finde disse freerolls i Carbon Poker lobbyen under "Tournaments" og "Private" tabet. Turneringerne og kvalifikationsperioderne er som følger:

15. september: 1. september (07:00 CET) frem til 15. september (21:44 CET)
29. september: 15. september (21:45 CET) frem til 29. september (21:44 CET)
13. oktober: 29. september (21:45 CET) frem til 13. oktober (21:44 CET)
27. oktober: 13. oktober (21:45 CET) frem til 27. oktober (21:44 CET)
10. november: 27. oktober (21:45 CET) frem til 10. november (21:44 CET)
24. november: 10. november (21:45 CET) frem til 24. november (21:44 CET)

Carbon Poker Pro Shannon Elizabeth
Carbon Poker Pro Shannon Elizabeth

50 VIP Points svarer til $5 i rake betalt, som skulle være nemt at optjene ide to uger imellem hver freeroll, faktisk burde det kunne klares i løbet af en aftens spil. Især når det kan hjælpe dig med at frigøre en fantastisk 200% op til $1.000 første indskuds-bonus, som er en af de største bonusser i online-poker lige nu.

Det mest spændende ved disse freerolls er at de har historiske lave felter (for en freeroll). De seneste tre freerolls havde 186, 233 og 224 spillere hvilket er fantastisk set når sådanne freerolls plejer at have felter på flere tusinde spillere. Dette betyder at du ikke skal spille hele natten og top-præmierne er store.

Hvis du mangler flere grunde til at spille hos Carbon Poker, så er der også andet sitet tilbyder . Først og fremmest er de åben for US-spillere. Deres antal af spillere er lavt, men spillet er blødt siden proerne ikke orker at spille der. De har et fantastisk bruger-forum og smukke Shannon Elizabeth er lige blevet annonceret som deres pro-spiller.

De har også et fantastisk VIP program, hvor du kan ombytte points for penge, elektriske varer, poker-gaver og endda sæder til live-events som World Poker Tour og World Series of Poker.

Deres $500 Cash Freeroll serie er en af de længst-kørende på PokerNews og der er ingen tegn på at det snart stoppet, så opret dig hos Carbon Poker idag og få en $1.000 bonus og alle fremtidige PokerNews freerolls. Få del i deres aktion før alle andre finder ud af det!

Hvad mener du?

More Stories