Dennis Plejdrup fik 4. plads i WCOOP ME

Dennis Plejdrup fik 4. plads i WCOOP ME 0001

På trods af at være en online-turnering var årets WCOOP Main Event turnering på PokerStars' den turnering med den 3. største samlede præmiepulje.

Med et buy-in på $5.200 og 2443 spillere nåede præmiepuljen op på hele 12.215.000. En af spilerne som havde haft råd til det dyre buy-in var danske Dennis "Dazzy2004" Plejdrup, som nåede helt frem til final table, hvor præmierne var massive og med en førstepræmie på over 2 millioner dollars var der lagt op til et heftigt finalebord.

Efter at have været shortstack ved finalebordets start kom "Dazzy" dog op igen og lå ganske solidt på bordet indtil ca. halvdelen af spillerne var røget hvorefter det begyndte at gå kraftigt ned af bakke.

Til sidst da der var 4 spillere tilbage kom Dazzy ind med {q-Diamonds}{k-Clubs} imod {a-Clubs}{7-Hearts}.
Flop: {3-Hearts}{j-Hearts}{10-Diamonds}. Dazzy havde nu et straight-draw samt to overkort han kunne ramme - gode outs til den dobling som skulle holde ham inde i kampen. {q-Hearts} på turn gjorde at "Dazzy" nu havde ramt et par og blot skulle undgå en konge eller endnu en hjerter. River kom dog med {2-Hearts} og modstanderen ramte derved sin flush og Dazzy måtte forlade turneringen på en 4. plads.

For sin 4. plads fik Dennis Plejdrup dog hele $696.255, hvilket er det største danske online-resultat nogensinde.

Følg PokerNews Danmark på

Dennis Plejdrup fik 4. plads i WCOOP ME 101
Dennis Plejdrup fik 4. plads i WCOOP ME 102

.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories