Den sidste $5.000 Freeroll i den nuværende Winner Poker Series næste weekend - nemme kvalifikationskrav!

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Winner Poker

Vores Winner Poker freeroll serie har været en af de længste og mest lukrative serier Club PokerNews spillere har kunnet nyde godt af. Den nuværende serie er ved at nå sit endepunkt, men stopper på toppen i form af vores $5.000 Freeroll d. 28. september 20:35 GMT.

For at spille skal du downloade Winner Poker via PokerNews, opret en ny konto og optjen 25 Winner Points som skal bruges til ‘buy-in’. De krævede points skal optjenes fra d. 17. august 01:00 CET frem til d. 27. september 00:59 CET. Eksisterende Winner Poker spillere kan også deltage så længe de har oprettet sig via PokerNews. Denne freeroll kan findes i Scheduled tabbet med titlen PokerNews $5k Freeroll.

25 Winner Points er meget lav for en freeroll af denne kaliber. Det er det samme som lidt over $1.25 i rake, som du let kan optjene på under en time ved at cash-game bord eller et par SNGs.

Hvad der gør den så god er at der er et limit på1000 spillere til dette event, så du kommer ikke til at spille hele natten og præmierne er gode.

Vores Winner Poker Freeroll serie har virkeligt været god value for Club PokerNews og vi håber det ikke varer længe før den næste starter. Indtil da er der masser af grunde til at blive hos Winner Poker. Bl.a. en 100% op til $500 Første indskuds-bonus når du opretter dig. Udover det er der et fantastisk VIP-program GUKPT Brighton Satellitter, Irish Winter Festival Satellitter og ugentlige SNG challenges.

Men først er der vores $5.000 finale så download Winner Poker nu og bliv en "winner" hos Winner Poker!

More Stories

Hvad mener du?