Mansion Poker $1.200 Freeroll Serie - Lave Felter Garanteret

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Mansion Poker

Club PokerNews' freeroll er helt fyldt op og bliver større hver dag. Idag bringer vi en helt ny serie med hele $10.800 fra Mansion Poker. Club PokerNews medlemmer vil kunne spille med i 9 x $1.200 freerolls fra nu af og til slutningen af året.

Der er en freeroll hver anden onsdag klokken 18:35 GMT. For at kvalificere skal du downloade Mansion Poker via PokerNews, oprette en ny konto og optjen 25 Mansion Points i kvalifikationsperioderne for at købe sig ind i turneringerne.

25 Mansion Points er lidt over $1 i rake, so du kan nemt tjene det på en. Eksisterende PokerNews Mansion Poker er også velkomne til at spille så længe de opfylder kravene.

September 8, 22
Oktober 6, 20
November 3, 17
December 1, 15, 29

Hvad der gør disse turneringer specielle er at det er en grænse på antal spillere – et maksimum på 300 spillere per turnering. Lave felter er normalt en ulempe i turneringer, men i freerolls er det en fordel med en garanteret præmiepulje. 300 spillere er lavt og gør at du ikke skal forvente at spille en hel nat for at vinde penge, men også store pengepræmier forvent en førstepræmie på ca. $312 ud fra Mansion Pokers standard præmieudbetalingsstruktur.

Tjek vores Mansion Poker Freeroll Side for mere information.

Selvfølgeligt er der masse af grunde udover disse freerolls til at spille hos Mansion Poker. Mansion er et forrygende sted at kvalificere sig til live-turneringer, inklusiv Irish Winter Festival, Deepstack Open Vilamoura og GUKPT Brighton. 100% op til $500 oprettelsesbonus som alt i alt giver dig en god grund til at optjene pointene til denne kampagne.

Samtidig med denne række af freerolls har vi også en $1.500 serie med Titan Poker som tager sted to dage før hver Mansion Freeroll. Værd at holde øje med og endda spille i begge to.

More Stories

Hvad mener du?