WSOP 2018

PokerNews Annoncerer PokerNews VPN - Spil Online Poker Sikkert Når Du Rejser

PokerNews VPN

Online sikkerhed er vigtigt disse dage - især når man spiller poker online om betydelige mængder af penge. Derfor kan PokerNews nu stolt præsentere PokerNews VPN, vores Virtual Private Network (VPN) Service.

Der er to store fordele ved at spille poker over en VPN. Først og fremmest bliver alt kommunikation mellem dig og din VPN krypteret så ingen på det lokale netværk kan lure din data. Det er især vigtigt hvis du er rejsende pokerspiller. Mange lokale netværk er usikre (især på hoteller).

Den anden store fordel er at ligemeget hvor i verden du er vil din computer se ud til at være der hvor din VPN er. Dette betyder at du vil kunne tilgå hjemmesider du normalt ikke ville kunne fordi du stadig ser ud til at være hjemme selvom du er et andet sted i verden. Dette inkluderer pokersider som normalt ikke kan tilgås fra det land du er rejst til samt netbanking bliver også nemmere på denne måde.

Nogle pokersider tillader ikke samme IP addresse fra flere brugere, hvilket er frusterende hvis du deler hus med andre pokerspillere, men ved at bruge PokerNews VPN vil du have flere IP-adresser fra samme sted.

PokerNews VPN's er fuldt sikrede Secure Sockets Layer (SSL) VPN's som er den mest sikre type af VPN.

PokerNews VPN koster pt $5 for 24 timers adgang og $25 for en hel måned.

Kensington Locks provide physical security for your laptop.
Kensington Locks provide physical security for your laptop.

Hvis du vil have det mest sikre setup når du rejser med en laptop foreslår vi følgende:

  • Køb en Kensington Lock til fysik at sikre din laptop på rejser.
  • Beskyt dine passwords, det er en dum ide at sætte din passwords til at gemme automatik, brug istedet et password beskyttelsesprogram som KeePass.
  • Krypter dit drev - ved at kryptere dit drev sikrer du at ingen kan tilgå dine data selvom de sætter drevet i en anden computer. Windows 7 kommer med BitLocker Data Krypterings-programmet til dette formål.
  • Brug en VPN-service som PokerNews VPN.

Spil poker som var du hjemme sikkert medPokerNews VPN. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Hvad mener du?

More Stories