PokerNews Strategy: URnotINdanger2's Debut Video, WCOOP Blog Med Nanonoko samt meget mere

URnotindanger2

Det er endnu en store uge for PokerNews Strategy Teamet efter som den første video fra en af de bedste internetproer er klar.

Scott "URnotINdanger2" Palmers Første Video
Tiden er endeligt kommet til at have et indblik hos en af de bedste spillere i år, Scott "URnotINdanger2" Palmer. På blot to år har han kæmpet sig op igennem stakesne og nået massive $1.4 millioner i overskud, nogle de penge stammer bl.a. fra spillere som durrr og andre store navne. Han har endeligt lavet sin første video hvor man følger ham 4 table $1/$2 NL heads up på Full Tilt. PokerNews Strategy er det eneste sted du kan følge den legendariske URnotINdanger2 gøre dette.

Nanonoko’s WCOOP Video Blog
Team PokerStars Online pro Randy "nanonoko" Lew har holdt PokerNews Strategy Students opdateret i hans travle program i PokerStars WCOOP via hans video-blog denne uge:

UpSwings for Nascar_1949
Kane "Nascar_1949" Kalas kan være glad denne uge efter som han er i et stort upswing som har givet et resultat på $170.000 de sidste to uger. Det har været en blanding af at vinde $47k i $1k Monday turneringen og resten på $25/$50 bordene. I hans seneste blog giver han gode forslag på hvordan man håndterer varians:

“1.) During a downswing, sometimes one of the best things to do is take a short break to clear your mind. Do things that are relaxing, such as watching movies with friends, golfing, going to the beach (if your fortunate enough to live somewhere life Miami :-P) ect.
2.) Never make quotas. Poker is a career unlike most other careers in that an increased volume doesn't necessarily correlate to an increased output. In most other lines of work, while one's productivity rate may decrease as the total number of hours that one work's per week increases, the net output will still always increase as working time increases. In poker, however, if you overwork yourself, you may begin playing poorly and, as a result, may be -EV in some games which you would normally be a favorite in.
Corollary: Take breaks! Ever notice how during your first 1-2 hours sessing you are on the top of your game? You have patience, discipline, and intuition, and you analyze everything that is taking place at the table even when your not involved in the hand. 8 hours into a session online, however, you will find yourself facing an allin on the river at 25/50 NL for 4K more into a 5K pot with a bluffcatcher without even knowing what your opponent did preflop! If you start to feel worn out, get up, do a couple stretches, take a shower, have a quicky - whatever; just do something to reset yourself so that you are back on your A game when you sit back down at the tables (if you are in a lot of 6m or 9h games simply sit out for a few rotations and come back and resume in 5 minutes).
3.) Have balance in your life. The periods of my life in which I have played the best poker have come when everything else in my life seems to be going great. The periods of my life in which I have played the worst poker seem to occur when I think back on everything I had done in the past week and all I can remember is grinding online. Maintain a balance in your life. Hang out with friends, go to a concert, meet people!

'Nascar_1949'
'Nascar_1949'

På PokerNews Strategy Forumet
Vi har sagt det før og nu gør vi det igen. Hvis du spiller PLO er det som at brænde penge af ikke at skrive i vores PLO forum. Det er fordi bracelet-vinder og Heads-up PLO fantomet Josh ‘LitleBastrd’ Tieman bruger meget af hans dyrebare tid på at besvare spørgsmål og gennemgå brugernes hand-histories. Han er anset som en af de bedste PLO spillere online og har pænt skrevet i alle PLO trådene (som der er mange af).

Vil du have mere? Tjek vores sample-videoer:
Selvfølgeligt vil du se det for dig selv for du opretter dig hos en strategi-side, så tjek denne sample-video fra Rayan Nathan

Hvis du er overbevist så opret dig til PokerNews Strategy idag og åbn op for din poker-fremtid!

Hvad mener du?

More Stories