Titan Poker $1.500 Freerolls - Lave Felter Garanteret!

Titan Poker

Club PokerNews' freeroll er helt fyldt op og bliver større hver dag. Idag bringer vi en helt ny serie med hele $13.500 fra Titan Poker. Club PokerNews medlemmer vil kunne spille med i 9 x $1,500 freerolls fra nu af og til slutningen af året.

Der er en freeroll hver anden mandag klokken 18:35 GMT. For at kvalificere skal du downloade Titan Poker via PokerNews, oprette en ny konto og optjen 100 Titan Points i kvalifikationsperioderne for at købe sig ind i turneringerne.

100 Titan Points er lidt over $5 i rake, so du kan nemt tjene det på en. Eksisterende PokerNews Titan Poker er også velkomne til at spille så længe de opfylder kravene.

PokerNews $1.500 Freerolls
September 6, 20
Oktober 4, 18
November 1, 15, 29
December 13, 27

Hvad der gør disse turneringer specielle er at det er en grænse på antal spillere – maksimum 350 spillere hver turnering. Lave felter er normalt en ulempe i turneringer, men i freerolls er det en fordel med en garanteret præmiepulje. 350 spillere er lavt og gør at du ikke skal forvente at spille en hel nat for at vinde penge, men også store pengepræmier forvent en førstepræmie på $390 ud fra Titan Pokers standard præmieudbetalingsstruktur.

Tjek vores Titan Poker Freeroll Side for mere information.

Selvfølgeligt er der masse af grunde udover disse freerolls til at spille hos Titan Poker, især i september hvor de kører en VIP kampagne kaldet Big Cash Out du kan kan veksle Titan Points du optjener fra $5 til $120.000. Udover det er der en 100% op til $500 oprettelsesbonus og du har en god grund til at optjene pointene til denne kampagne.

Hvis du kigger på denne serie har vi også en $1.200 serie med Mansion Poker som finder sted to dage efter hver Titan Freeroll. Værd at holde øje med og endda spille i begge to.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories