Ugen På PartyPoker: WPT Foxwoods Video Konkurrence, Party Omtalt Som Det Blødeste Site I Universet - samt meget mere

WPT Foxwoods

Til tider er det svært at holde sig opdateret med hvad der sker på PartyPoker, fordi der sker noget hver uge. Derfor kommer vi med ugens opdatering for at se hvad de har at byde på nu.

WPT Foxwoods Video Konkurrence
Sidste uge skrev vi om en speciel Facebook baseret kampagne, hvor man kunne vinde et sæde til WPT Foxwoods og i denne uge fortsætter kampagner på de sociale medier. Nu har du muligheden for at vinde en ud af tre $10.000 Foxwoods Pakker som inkluderer 7 overnatninger, og det eneste du skal gøre et at lave en kort video.

Bare lav en video på mindre end 2 minutter, hvor du forklarer hvorfor du skal spille med i WPT Foxwoods og upload den til YouTube. Email linket og kontonavn til Events@Palladiumlounge.com mellem d. 1. oktober og 7. oktober - de tre bedste vil vinde pakker. Alle videoerne kan ses på PartyPoker YouTube Kanalen og vi vil vise nogle af vores personlige favoritter i Ugen På PartyPoker.

Det Blødeste Site I Universet Og Det 3. bedste Basketball Hold I Verden
Tony Ger tilbage med hans blot hvor han kommer omkring et par emner - blandt andet hans kærlighed til vandpiber, at se det det Litauiske basketball-hold spille, og om at spille Double Hold’em.

Tony svarer også tilbage på nyhederne at PartyPoker er blevet kaldt for det blødeste site i universet:

“Tell me something I didn’t know.This huge crocodile with Lithuanian stripes frequently indulges in a fish eating frenzy on the site. You are soft and you are gone, gone, gone as poker players – take that from the Tony G. Bring me more seafood – yum!”

Du kan læse den fulde blot her.

Tony G Nyder En Vandpibe
Tony G Nyder En Vandpibe

Den bedste poker-bonus: $50 Gratis Uden Noget Indskud Krævet
Tjek om det passer hvad Tony siger uden at spendere en eneste krone eller lave noget indskud. Vores førende $50 Gratis bonus betyder at du ikke skal bruge dine egne penge for at spille poker.

Alt du skal gøre er at downloade PartyPoker via PN links, registrer, brug Bonus Koden PN50FREE og det er det. $25 direkte til din konto. Udover disse har du muligheden for at tjene $25 til din bonus-konto! Alt du skal gøre er at optjene 200 PartyPoker Points og yderligere $25 vil blive givet til din konto.

Ugen På PartyPoker: WPT Foxwoods Video Konkurrence, Party Omtalt Som Det Blødeste Site I... 101

[/URL]

Daniel Negreanu på The Poker Show
Det altid populære Poker Show med Jesse May kører på fulde drøn i London Poker måneden og i denne uge har Jesse snakket med Daniel Negreanu. Kid Poker gav sine tanker omkring Tony G, hvor han blandt andet udtaler “Når Tony G spiller er det hans spil…” og indrømmer at Tony altid er den mest dominerende personlighed på bordet.

Daniel Negreanu Indrømmer At Spiller Altid Styres Af Tony
Daniel Negreanu Indrømmer At Spiller Altid Styres Af Tony

Hør selv det hele her.

WPT Amneville Qualifiers
Det næste stop på World Poker Tour vil finde sted i Amneville, Frankring fra 2-6. november Satellitter kører nu og vil fortsætte frem til 17. oktober. Du kan kvalificere for helt ned til $1 op til $375 finalerne om søndagen.

Selvfølgeligt kan du også spille med gratis... I vores Cash Runner Points Race uddelter vi $375 WPT Amneville Billetter væk på både vores points rangliste og den store freeroll som kommer efter den. Tjek vores PartyPoker Cash Runner Side for flere detaljer.

Phil Laaks ATV Uheld
Den nykronede WSOPE mester Phil Laak snakkede med Tatjana Pasalic omkring hans ATV uheld:

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories