888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$2.000 & $5.000 Freerolls Denne Uge Hos William Hill Poker - Blot 27 Points Krævet For at Kvalificere Til Begge!

William Hill Poker

Vores fantastiske$70,000 serie med kanon value vi har haft kørende med William Hill Poker er ved at nå endepunktet, men det slutter med et brag. Vi har stadig en måned med freerolls inden serien udløber. Og i denne uge har vi ikke bare én, men to freerolls!

For at kvalificere til disse freerolls, skal du downloade William Hill Poker via PokerNews, oprette en ny konto og generere de krævede William Hill Points inden for tidsrammen. Eksisterende PokerNews William Hill Poker er også velkomne til at spille med så længe de opfylder pointskravet. Når du opretter dig til et pokerrum via PokerNews kan du deltage i alle fremtidige kampagner

Først og fremmest har vi vores ugentlige $2.000 Freeroll som Club PokerNews medlemmer har nydt god af i lang tid. Disse events har en god value af two grunde. De har kun haft omkring 500 spillere, hvilket har givet en 1. plads på ca $460 og for at kvalificere skal du blot optjene 2 William Hill Points, hvilket er omkring 3 cents i rake per turnering!

Den næste $2.000 Freeroll er på Torsdag d. 14. oktober 21:35 CET og du har helt til det sidste minut til at opnå kvalifikationskravene.

Samtidig i denne uge har vi også vores første af to $5.000 Freerolls. selvom præmiepuljen er meget større et det næsten lige så nemt at kvalificere sig. For at være med skal du optjene 25 William Hill Points som skal bruges til "buy-in". 25 William Hill Points er omtrent $1 i rake betalt hvilket nemt kan optjenes på under en time ved cash-game bordene eller blot én $11 turnering eller SNG.

Den første $5.000 Freeroll er på Søndag d. 17. oktober klokken 21:35 CET og du har helt til det sidste minut til at opnå kvalifikationskravene.

Oversigten Over De Resterende William Hill Poker Freerolls:

$2.000 Freerolls:


Oktober 14, 21, 28

$5.000 Freerolls:


Oktober 17
November 14

.000 & .000 Freerolls Denne Uge Hos William Hill Poker - Blot 27 Points Krævet For at... 101

For at putte resten af serien i perspektiv skal du optjene $1.03 i rake denne uge for at kvalificere til begge freerolls og blot $2.09 i rake for at kvalificere til resten i serien. Det er $2.09 i rake til at kvalificere for $16.000 i eksklusive freerolls!

Vi håber på at have flere eksklusive PokerNews kampagner med William Hill Poker, men indtil da er der masser af grunde til at blive og spille hos William Hill Poker. Først og fremmest er der Første Indskuds Freerolls for nye spiller samt en 200% op til $600 Første Indskuds-Bonus. Der er også et af de bedste VIP programmer samt en ugentlig penge tilføjet low stakes turneringsserie kaldet Super Series.

Relaterede spillere

Hvad mener du?