WSOP 2018

$22.500 i Eksklusive Freerolls hos Lock Poker - To Freerolls Denne Weekend+ No Deposit Freerolls og eksklusiv sign-op bonus

$22.500 i Eksklusive Freerolls hos Lock Poker  - To Freerolls Denne Weekend+ No Deposit... 0001

Det er godt at være med i noget stort fra begyndelsen. Derfor giver vi dig muligheden for at være en del allerede nu hos Lock Poker. Vi mener at dette pokerrum har stort potentiale og dette vil du sikkert også mene når du kan se hvad de har at tilbyde. opret dig hos Lock Poker via Club PokerNews.

Lige nu vil Club PokerNews medlemmer som opretter dig hos Lock Poker kan nyde godt af over $20,000 i eksklusive freerolls (Mange som ikke engang kræver noget indskud) og en eksklusiv oprettelses-bonus du ikke kan finde andre steder. Samtidig vil du kunne deltage i alle fremtidige Lock Poker kampagner vi har hos dem.

$2.500 Freeroll Series
Du vil også kunne deltage i en serie af otte $2.500 Cash Freerolls, som starter i oktober. For at kunne spille med i disse freerolls skal du have downloaded Lock Poker via PokerNews, oprettet en ny konto og optjent 25 points i kvalifikationsperioden for hver freeroll.

$2.500 Freerolls: Okt 5, 19, Nov 2, 16, 30, Dec 14, 28, Jan 11 (Alle klokken 22:05 CET)

Vi forventer en gode value i disse freerolls. Da Lock Poker er relativt nyt forventer vi ikke at mange møder op i disse freerolls, hvilket gør det nemmere for dig at vinde gode penge.

Kun 6 sign-ups til vores næste freeroll
Kun 6 sign-ups til vores næste freeroll

Tjek vores Lock Poker $2.500 Freerolls Side For Mere Information.

Sign Up Only Freerolls
Den første ting værd at holde øje med er vores freerolls som kun kræver at du opretter en bruger. Til forskel fra mange lignende kampagner skal du ikke engang lave et indskud for at spille dem. Alt du skal gøre er at downloade Lock Poker via vores links, opret en konto i den specificerede periode og du kan spille med! Du vil ikke blot kunne spille med i den første du spiller - du er velkommen i alle tre!

Der er to $750 Freerolls og en $1.000 freeroll i perioden fra 21. september frem til 14. november. Alle er gratis at deltage i men der er mulighed for $1 rebuys og et addon indtil første pause.

$750 Freerolls: 21. september, 17. oktober
$1.000 Freeroll: 14. november

Alle disse freerolls bliver spillet 20:35 CET hvor præmierne bliver udbetalt efter Lock Pokers standard præmieudbetalingsstruktur. Tjek vores Lock Poker Sign Up Only Freeroll Side for flere detaljer.
{id:1689}

$1.000 Første indskuds-bonus - Eksklusivt For PokerNews
Imens du er igang med at optjene 25 points per freeroll kan du også drage fordel af en massiv bonus eksklusiv for PokerNews til Lock Poker. Alle andre steder kan du kun få 100% op til $600, men med Club PokerNews kan du få en fantastisk 100% til $1.000 første indskuds-bonus, bare sørg for at bruge bonus-koden PNEWS1000.

Rally to $155.000 in Riches: VIP Points Race
Men det stopper ikke her, Lock Poker bliver større hver uge. I denne uge starter Lock Pokers Rally to Riches VIP Points Race. Gennem oktober kan du vinde op til $25.000 i kolde kontanter i denne generøse VIP-race.

Lock Poker Holder Bliver En Del Af PokerNews Strategy
Holdet af professionelle i verdensklasse hos Lock Poker bliver nu en del af eliten hos PokerNews Strategy. Nu vil spillere som Eric 'Rizen' Lynch, Matt Stout og Stephen Devlin lave videoer til vores altid voksende træningsside.

Lock Poker Pro Eric 'Rizen' Lynch
Lock Poker Pro Eric 'Rizen' Lynch

Fik vi nævnt at Lock Poker accepterer spillere fra USA?


Stor måned i oktober! Vi har mere end $53.000 på højkant i freerolls eksklusivt for Club PokerNews. Ved mange af dem behøves du ikke engang spille nogle hænder for at kvalificere dig. Tjek vores store freeroll-oversigt for flere detaljer.

Hvad mener du?

More Stories