Mental Game Coach Jamie Glazier Melder Sig Til PokerNews Strategy Holdet

Jamie Glazier

Der er aldrig en stille uge på PokerNews Strategy . Nu kan vi annoncere at Performance Coach Jamie Glazier har tilmeldt sig holdet for at lave videoer om den mentale del af spillet. Glazier er grundlæggeren af Dare2Dream og har arbejdet med WSOP Main Event Vinder Joe Hachem i 2 år.

"What Jamie is doing is the future for poker. It is the last step to make us more complete players and is a very important part of my team" Joe Hachem.

Glazier fra Melbourne, Australien vil give praktiske informationer om den mentale del af spillet - erfaringer han har opnået ved igennem 10 år at arbejde sammen med atleter. Han har arbejdet med pokerspillere på alle på alle niveauer i 4 år. Glaziers kone, Jackie Glazier er også fuldtids turneringsspiller og var d. 2. bedste Australier og kvinde i 2010 WSOP Main Event, hvor hun røg ud som nummer 420.

Glazier har alerede startet en omfattende blog på hjemmesiden hvor han beskriver nøgledetaljerne for hans arbejde:

"The Mental Game component, in the past, has been the one key area that has been left out of most players development, and at times some of the information available hasnt been that easy to put into practise while playing. So for the past 9 years working as a Mental Game coach to most main stream sports, and now poker over the past 4 years, my main goal is to create routines and exercises for my clients that will be easy for them to implement into their daily practises."

Mental Game Coach Jamie Glazier Melder Sig Til PokerNews Strategy Holdet 101

Mens vi spændte venter på Jamie første video kan du gå ind på vores dedikerede sektion for Jamie på vores PokerNews Strategy forum.

Hvis du vil vide mere om Jamies kan du tjekke hans side dare2dream.com . PokerNews Strategy medlemmer kan få $50 rabat når de bruger kampagnekoden PNS.

PokerNews Strategy bliver større hver uge. Bare i sidste uge annoncere vi en hel række af sponserede professionelle fra Lock Poker som bliver en del af teamet som vil lave videoer. Og for to uger offentliggjorde highstakesproen Scott ‘URnotINdanger2’ Palmer hans første strategi-video til siden.

Få mere info og åbn op for din pokerfremtid på PokerNews Strategy.

Hvad mener du?

More Stories