PokerNews Strategy: Overgangen Til Cash Game, Tony G Kommer Snart Med Ny Video Og Vi Tager Imod Dine Forslag Til Prob Bets

Nanonoko

Find ud af hvorfor vi måske smider Randy 'Nanonoko' Lew udover rælingen og meget mere i denne uges opdateringer fra PokerNews Strategy.

Prop Bets Forslag
PokerNews Strategy Holdet tager til Miami i en uge og et af de store temaer for turen er Prop Bets. Vi vil filme så mange prob bets som muligt og modtager mange forslag fra PokerNews forumet for de mest skøre og sjove prob bets i kan komme i tanke om.

Allerede nu er der planlagt øl-pong, high stakes wii sports, Ultimate Frisbee samt mere. På 2+2 forumet har forslagene væltet ind. Bl.a. med forslag om MMA, hel dag uden at snakke-væddemål, alkometers bets og hvor lang tid en pro kan holde til at høre til sangen "Miami" af Will Smith på repeat.

Dog er det bedste forslag kommet fra PokerNews Strategy chef Ryan Nelson som foreslog:

“Nanonoko doesn't know how to swim, bet how long till we need to save him after I throw him in?”

Hvis du har nogen forslag, så del dine ideer på vores forum.

Overgangen fra SNGs til Cash Games
Denne uge startede en ny serie af Mark "goshmr5" Goshdigian som er en smule anderledes end det vi er vant til. Han snakker handhistories med hans ven Scott, som prøver at tage springet fra SNGs til cash game. Det er en rigtig god serie at følge med i hvis du også føler dig ny i cash-game. Tjek det ud her.

I denne uge har vi også en serie i to dele fra James "mig" Mackey hvor han spiller to $100 tournaments på Stars og Tilt samt en $3/$6 NL session fra Chris "Genius28" Lee.

Tony G
Tony G

Kommer snart…..Tony G
Alles trashtalene favorit PartyPoker pro Tony G har bekræftet i hans blog at en ny video er på vej:

“I played some online poker yesterday at Party Poker at $250-$500 stakes. The session has been recorded and you will be able to watch the whole session soon on PokerNews Strategy. Join me at Party Poker, it’s easy to mow me down and clean me out – I will fight back though so don’t look for an easy bankroll booster when you face me at the table. That’s why bikes were made!”

URnotINdanger2 på PLO Forumet
Vi bliver ved med at sige det, men vi har et af de bedste PLO forums der findes. Udover at Josh "LitleBastrd" Tieman svarer på næsten samtlige spørgsmål, så er den unge highstakespro Scott "URnotINdanger2" Palmer også begyndt at svare på spørgsmål nu. Det er ikke hver dag at du får PLO spørgsmål besvaret af de bedste i branchen. Se det for dig selv på vores PLO forum.

Scott "URnotINdanger2" Palmer
Scott "URnotINdanger2" Palmer

Vil du se mere? Tjek vores URnotINdanger2 Sample Videos
Selvfølgeligt vil du være sikker på at siden er noget værd før du opretter dig til en strategi-side. Vi giver dig derfor muligheden for at se nogle af vores video smagsprøver. Denne er fra highstakes-pro Scott Palmers første video:

Udover at PokerNews Strategy har nogle af de bedste online-spillere i verden er teamet lige blevet forøget med Mental Coach Jamie Glazier og Lock Poker Proer. Opret dig til PokerNews Strategy idag og åbn op for din pokerfremtid.

Hvad mener du?

More Stories