Sidste PokerNews $1k Added Open Serie Freeroll På Bodog Denne Weekend - Åben For Alle!

Sidste PokerNews $1k Added Open Serie Freeroll På Bodog Denne Weekend - Åben For Alle! 0001

Til forskel for andre sider så er Club PokerNews et af de få steder hvor du kan finde eksklusive freeroll, som er åben for Alle! For eksempel, ligemeget om du har oprettet dig hos Bodog via PokerNews eller ej, vil du have mulighed for at deltage i vores Bodog $1k Added Open Serie.

Den sidste turnering i Bodog $1,000 Open Serien finder sted denne weekend d. 31. oktober klokken 20:35 CET. Alle præmiepuljerne er blevet boostet yderligere end de tilføjede $1.000, eftersom det er $1+$0.10 rebuy turneringer. Der kan laves uendeligt mange rebuys indtil pausen, hvor der er en valgfri $1 add-on.

Præmierne udbetales efter Bodogs standard præmieudbetalingsstruktur.

31. oktober 21:35 CET: PokerNews $1k Added Open Rebuy:
$1+$0.10 buy-in, $1 rebuys og add-on indtil den første pause.

Til forskel for mange andre turneringer med tilføjede penge er denne serie åben for alle, ligemeget om man oprettede sig via Club PokerNews eller ej. Alt du skal gøre for at deltage i denne turneringer er åbne en Bodog konto og få fat i passworded, som vil blive posted på vores Bodog-side på turnerings-dagen

Selvfølgeligt vil vi foretrække hvis du opretter dig hos Bodog via vores download links og der er masser af grunde til at gøre det. Du vil ikke blot kun få en 110% op til $1.100 første indskuds-bonus, men du vil også have adgang til alle Club PokerNews eksklusive Bodog freerolls i fremtiden.

Passwordet vil også blive frigivet her på dagen

October 31st $1 PokerNews Open Event w/ $1,000 Cash Added + $1 re-buys & add on - Password: "1k4me"

Følg PokerNews Danmark på

Sidste PokerNews k Added Open Serie Freeroll På Bodog Denne Weekend - Åben For Alle! 101
Sidste PokerNews k Added Open Serie Freeroll På Bodog Denne Weekend - Åben For Alle! 102

.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories