Ugen På PartyPoker: Gladiator Vender Tilbage, Tony G Bytter Hans Kort, Samt $2.500 Deposit Freerollen Lukker Snart

Tony G Vlad

I Denne uge på "Ugen På Party Poker" kan du vinde et sæde til LA Poker Classic via Gladiator-serien, Tony G bytter hans kort & Vlad the Impaler samt bad beats med Andrew Robl.

Hvis Du Får En Dårlig Hånd - Så Byt Den!
Ofte vil du høre hænder beskrevet som "uforståelige’, men de viser sig altid at have en forklaring. Men vi garanterer at du ikke har set en hånd som denne på tv før. Tony G og David ‘Viffer’ Peat mener ikke at deres hænder er gode - så de beslutter sig for at bytte et kort med hinanden.

“Let me tell you though that sometimes it’s not that hard to just change the hand you have – you just need heart, commitment and the confidence. This is street confidence – just ask somebody for that missing Ace! Viffer is no newby and I can do this to him – please mate give me that ace – an ace from outer space. I deserve my broadway.”

Samtidig i denne uge på hans blog , fortæller Tony G os at han kunne være en fjern slætning til Vlad the Impaler:

“My enquiries have found that I could well be a distant relative of Vlad the Impaler too – can’t you see the similarity? He impales and I impale too. The difference is he may have devoured necks and I bite heads off clean.”

Den bedste poker-bonus: $50 Gratis Uden Noget Indskud Krævet
Tjek om det passer hvad Tony siger uden at spendere en eneste krone eller lave noget indskud. Vores førende $50 Gratis bonus betyder at du ikke skal bruge dine egne penge for at spille poker.

Alt du skal gøre er at downloade PartyPoker via PN links, registrer, brug Bonus Koden PN50FREE og det er det. $25 direkte til din konto. Udover disse har du muligheden for at tjene $25 til din bonus-konto! Alt du skal gøre er at optjene 200 PartyPoker Points og yderligere $25 vil blive overført til din konto.

Ugen På PartyPoker: Gladiator Vender Tilbage, Tony G Bytter Hans Kort, Samt .500 Deposit... 101

Gladiator Vender Tilbage
I hele november måned vender Gladiator kampagnen tilbage. Ram det daglige minimum på 10 points for fem dage og du vil velfortjent vinde adgang til en $5.000 freeroll. Jo flere dage du optjener points des større bliver præmien. Der er op til $5.000, som kan vindes og alle som kommer i pengene får adgang til en $25.000 freeroll, giver dig endnu flere chancer for at vinde.

Samtidig er der god value for dedikerede spillere. Optjen 1.500 points hver dag i alle 30 dage og du vil vinde et sæde til WPT LA Poker Classic til værdi af $10.000.

Ugen På PartyPoker: Gladiator Vender Tilbage, Tony G Bytter Hans Kort, Samt .500 Deposit... 102

Andrew Robl Om Hvordan Man Tackler Et Bad Beat
Tatjana Pasalic har snakket med en bunke proer om hvordan man tackler noget af det sværeste - bad beats. I denne uge snakker hun med Andrew Robl om emnet:

Stadig Tid Tilbage For $2.500 Deposit Freerollen
Du har stadig indtil imorgen klokken 23:59 GMT til at kvalificere dig til vores eksklusive $2,.00 Deposit Freeroll d. 28. oktober som er en del af vores Cash Runner 2 Serie. Alt du skal gøre er at lave et indskud i perioden mellem d. 15. september og imorgen klokken 23:59 GMT til en Club PokerNews PartyPoker konto og du kan spille med! Hvis du er en $50 Gratis Kunde kan du også spille med.

Der er stadig tid til at spille med i vores $3000 Cash Runner Rangliste som fortsætter frem til d. 9. november

Hvad mener du?

More Stories