$2.770 Freeroll hos Poker770 Denne søndag - Kun et password krævet - åben for alle!

  • Sune  HansenSune Hansen
$2.770 Freeroll hos Poker770 Denne søndag - Kun et password krævet - åben for alle! 0001

PokerNews tilbyder ikke gode freerolls til dem som opretter sig via vores links. Vi har også freerolls som er åben for alle! Den første af disse er vores $2.770 Freeroll Serie fra Poker770 som er åben for alle, ligegyldigt hvem man har oprettet sig til Poker770 via!

Den næste freeroll finder sted d. 28. november 20:35 CET. Alt du skal bruge er en Poker770 konto og et minimumsindskud samt passwordet som vil blive frigivet her på turneringsdagen.Passwordet skal bruges når man skal registrere sig til freerollen to timer før turneringen starter. Samtidig vil der være $1 rebuys indtil den første pause.

28-Nov Password: pokerpn


12-Dec Password: hppyny

Kig efter PokerNews $2.770 Freeroll i Scheduled tabbet i Poker770 lobbyen.

Den fantastiske freeroll-serie har kørt igennem hele 2010 og vil fortsætte frem til 12. december

Selvom det ikke er et krav ønsker vi selvfølgeligt at du opretter dig til Poker770 via PokerNews. Der er også gode grunde til at gøre dette. Vi kører vores $2.770 Freeroll Serie med Poker770 som er eksklusiv for Club PokerNews. Du skal kun optjene 1 poker point for at spille i hver af dem.

More Stories

Hvad mener du?