Eksklusive $750 og $1000 Sign Up Only Freerolls hos Lock Poker Denne Søndag

Lock Poker

Opret dig hos Lock Poker via PokerNews før d. 14. november klokken 14:34 CET for at deltage i vores eksklusive $750 & $1000 Sign Up Only Freerolls d. 14. november klokken 19:35 CET.

Nogle freerolls kræver at du optjener points eller spiller hænder for at deltage. Andre kræver et password eller at du laver et minimumsindskud. Vores $1.000 Freeroll vi har denne søndag med Lock Poker har ingen af disse krav. Alt du skal gøre er at downloade Lock Poker via PokerNews og oprette en ny konto – intet indskud eller points krævet.

Og ja du læste rigtigt. Der er to freerolls og du kan deltage i BEGGE TO!

Denne freerolls er ikke kun for nye spillere. Alle som har oprettet sig hos Lock Poker via PokerNews, kan deltage!

Hvad der gør disse freerolls endnu mere attraktive er, at den sidste freeroll vi havde hos Lock Poker kun havde 366 deltage, hvilket betyder at du ikke skal spille hele natten og præmierne er værd at kæmpe for

Selfølgeligt vil vi gerne have at du bliver hos Lock Poker, og der er rigeligt med grunde til at gøre det med PokerNews. Først og fremmest har vi en eksklusiv $1000 første indskuds-bonus du ikke finder andre steder, bare vær sikker på at du benytter bonus-koden DKPNEWS1000. udover det har vi en fantastisk $2.500 freeroll-serie eksklusivt for PokerNews hver anden uge frem til januar - og forhåbentlig flere efter det.

Eksklusive 0 og 00 Sign Up Only Freerolls hos Lock Poker Denne Søndag 101

Men lige nu bør du fokusere på de fantastiske sign-op freerolls du kan deltage i når du opretter dig hos Lock Poker via PokerNews.

Følg PokerNews Danmark på

Eksklusive 0 og 00 Sign Up Only Freerolls hos Lock Poker Denne Søndag 102
Eksklusive 0 og 00 Sign Up Only Freerolls hos Lock Poker Denne Søndag 103

.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories