Få En $50 Bankroll på PartyPoker + En Måned hos PokerNews Strategy GRATIS uden noget indskud krævet!

Party Poker

Opret via vores $50 GRATIS Uden Indskud Bonus på PartyPoker og få en gratis måned hos PokerNews Strategy.

PokerNews og PartyPoker giver dig igen muligheden for at få en masse for ingenting. Du kan nu sætte tempo på din poker-karriere via vores $50 GRATIS Uden Indskud Bonus* på PartyPoker og du vil udover dette modtage en gratis måned på vores træningssite til en værdi på $25. Det er $75 for ingenting hvilket kan blive til meget mere!

Udover at få en gratis bankroll vil du også lære hvordan du slår spillet på de levels du vil komme til at spille på. PokerNews Strategy består af nogle af de bedste spillere i verden, inklusiv Randy "nanonoko" Lew, Scott "URnotINdanger2" Palmer, WSOP bracelet vinder Josh "LitleBastrd" Tieman g endda PartyPoker Pro Tony G. Bare se denne liste over vores proffers karriere-indtjeninger for at se hvor gode de er.

Dette tilbud er eksklusiv for Club PokerNews og det kunne ikke være nemmere at få. Først og fremmest skal du klikke dig ind på vores $50 GRATIS Side og opret en ny PartyPoker konto ved at følge vores guide, vær sikker på at du benytter bonuskoden PN50FREE. Dette er for at få din $50 bankroll på PartyPoker uden at skulle lave noget indskud, spille nogle hænder eller indtaste nogle bank-oplysninger.

Når din PartyPoker har modtaget de første $25 af dine gratis $50 vil du modtage en email til at bekræfte din gratis måned hos PokerNews Strategy. Dette vil føre dig videre til en speciel oprettelsesside. Du skal benytte den samme email-adresse som du du oprettede dig hos PartyPoker for at vi kan give dig din gratis måned hos PokerNews Strategy.

Play with and learn from Party Poker Pro Tony G - for free!
Play with and learn from Party Poker Pro Tony G - for free!

Dette er i særdeleshed en af de bedste kombi-tilbud du kan finde i online-poker, som samtidig kan få kickstartet din karriere. Normalt skal du betale for at få træning fra de bedste spillere i verden. Club PokerNews tilbyder dig ikke bare gratis træning - vi giver dig også en gratis bankroll til at spille med!

*Spillere skal gennemgå hele oprettelsesprocessen og blive bekræftet af PokerNews. De første $25 vil blive overført til spillerens PartyPoker konto. Spillerens bonus-konto vil blive krediteret med $25, som bliver frigivet når 200 PartyPoker Points er blevet optjent inden 45 dage. Vi anbefaler at man læser vores Vilkår & Betingelser available her.

Få En  Bankroll på PartyPoker + En Måned hos PokerNews Strategy GRATIS uden noget... 101

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories