WSOP 2018

Sidste Change For At Kvalifcere Sig Til Vores UB & Absolute Poker $1.500 Freerolls - Blot Et Indskud Krævet For At Spille!

Sidste Change For At Kvalifcere Sig Til Vores UB & Absolute Poker $1.500 Freerolls - Blot Et... 0001

En af de mange grunde til at vælge Club PokerNews for deres kampagner er at de har nogle af de mest jævnlige og bedste freerolls kørende. Samt at du som altid får adgang til alle Club PokerNews' fremtidige kampagner hos de rum du opretter dig hos.

Den første freeroll i serie var kanon value - for dem som gad og tilmelde sig! Hele 344 spillere havde tilmeldt sig turneringen, men kun 72 spillede kun med, resten var sit-out! Så med 27 pladser betalt var det mere end hver 3. som fik penge, og det meste de skulle gøre var at samle chips var spillerne som var sit-out.

Den næste freeroll er d. 21. november klokken 21:35 CET.

Hvis du er ny spiller skal du downloade UB Poker eller downloade Absolute Poker via vores links og lave et minimums indskud, hvor du benytter bonuskoden "DKPNEWSUB" for Ultimate Bet og "DKPN" for Absolute Poker. Dette vil garantere din adgang i de næste 2 planlagte turneringer.

HUSK AT BENYTTE VORES BONUSKODER FOR AT KUNNE DELTAGE I TURNERINGERNE

Hvis du allerede har oprettet dig hos disse rum via Club PokerNews skal du blot spille 150 rakede hænder i hver turnerings kvalifikationsperiode for at deltage. Dette er meget nemmere end et point-krav da du kan mindste variansen ved at spille på meget lave takster hvor du nemt kan grinde hænderne hjem i løbet af en time hvis du multitabler.

Kvalificerede spillere kan tilmelde sig disse freerolls 24 efter kvalifikationen lukker. Turneringerne finder sted de følgende datoer klokken 21:35 CET og vil blive udbetalt efter UB/Absolute Pokers standard præmieudbetalingsstruktur:

November 21, december 5 + 19

Se vores UB Poker Side og Absolute Poker Side for flere detaljer og kvalifikationsperioderne.

Hvis du allerede har en konto hos enten UB eller Absolute poker som ikke blev oprettet via PokerNews kan du blot oprette dig til det andet rum via PokerNews og deltage der. Hvis du allerede har en konto via PokerNews på det ene rum kan du også oprette dig hos det andet for at få det meste ud af de to freerolls du kan være med i blot ved at oprette dig og lave et indskud - uden noget krav om rakede hænder!

Selvfølgeligt er det en fordel når du skal grinde de 150 hænder for de andre turneringer vil et glæde dig at høre at begge pokerrum har en 100% op til $1.200 oprettelsesbonus – en af de bedste bonusser i online-poker! Hvis du opretter dig nu kan du også nå de fleste WPT Festa Al Lago daglige freerolls på begge sider. Og i oktober kører begge sider en kampagne kaldet 'The Perfect Play' - en special serie for microstakes-spillere med $100.000 tilføjet til præmiepuljen!

Og fik vi nævnt at begge rum tillader spillere fra USA?

Sidste Change For At Kvalifcere Sig Til Vores UB & Absolute Poker .500 Freerolls - Blot Et... 101
Sidste Change For At Kvalifcere Sig Til Vores UB & Absolute Poker .500 Freerolls - Blot Et... 102

Hvad mener du?

More Stories