Ugen På PartyPoker: Tony G Er Ikke En Bølle, Eksklusiv Reload Bonus og Gratis Bankroll + Gratis Måned På PokerNews Strategy

I Denne uge på "Ugen På Party Poker" snakker Tony G om 'the' Andrew Robl Hånden, Jared Tendler lærer os Tilt Control og eksklusive goder for PokerNews spillere.

Tony vs Andrew Robl
Medmindre du har levet under en sten vil du have hørt om den spektakulære mellem Daniel Negreanu og Andrew Robl, hvor Tony G kontroversielt kalder tid på Robl og skælder ham ud samtidig. Hvis du ikke har set hånden er den her:

Alle har haft hver deres mening om hånden og de har alle tre blogget om det. Det ser ud til at Tony og Andrew har begravet stridsøksen, mens Negreanu og Andrew stadig har deres interne problemer. Tony har samtidig åbnet op på hans blog:

“One thing I want to make very clear is that I never, never ever bullied anyone at school. TV poker is a game I have the passion to play – I try my best I am not trained and sometimes I make mistakes and go over the top. That is why I am the Tony G – no one else is ready to cross the line but I do it all the time.”

$50 Gratis OG En Gratis Måned På PokerNews Strategy
Nogle folk finder det svært at tro på man kan få noget for ingenting. Disse personer vil finde det højst usandsynligt at man med Club PokerNews kan få TO ting gratis. Det er fordi at vi udover vores banebrydende $50 GRATIS uden noget indskud-Bonus hos PartyPoker, kan man samtidig i en begrænset periode få en gratis måneds adgang til PokerNews Strategy.

Denne højprofilerede træningssite består af nogle af verdens bedste pokerprofer - inklusivt vores meget omtalte Tony G. Dette er ikke en to for éns pris, dette er faktisk en to for ingenting! Udover at kunne få en gratis bankroll kan du også lære hvordan du benytter pengene bedst via adgang til vores træningssite til en værdi af $25. Det er $75 gratis til dig uden krav om videre abonnement på træningssiden.

Bare følg instruktionerne på vores PartyPoker $50 Gratis Side og når du har oprettet dig med din nye PartyPoker konto vil du få detaljer på hvordan du får din gratis måned.

Ugen På PartyPoker: Tony G Er Ikke En Bølle, Eksklusiv Reload Bonus og Gratis Bankroll +... 101

Taking Control of Tilt With Jared Tendler
Ovre på PartyPoker Bloggen er en 4-dels serie startet med Mental Game Coach Jared Tendler. Hvis du vil komme af med tilt-problemer er dette en god mulighed ved at lære det fra den højt-anerkendte coach.

Mental Game Coach Jared Tendler
Mental Game Coach Jared Tendler

Tjek det fulde indlæg fra Jared Tendler her.

Begynder-Guide Med Kara Scott
PartyPoker Værtinde Kara Scott har lavet en video-serie for at få dig godt startet på PartyPoker. Dette er en god video til nybegynderne, som kan lærer noget om spillet. Men gamle kendinge vil også finde det sjovt at se Kara Scott igen:

Eksklusiv PokerNews Reload Bonus
Hvis du allerede har oprettet dig på PartyPoker via PokerNews så har vi gode nyheder til dig. Vi har netop annonceret en eksklusiv reload-bonus for vores spillere - ligemeget hvordan de oprettede sig, bare så længe det var via PokerNews. Lav et indskud på mindst $25 og indtast koden "PNEWS50" for en 100% match bonus op til $50. Der er ingen bedre Party Reload bonus!

PartyPokers normale indskuds-bonusser krævet at du optjener PartyPoints svarende til 10X af bonus-beløbet, men dette eksklusiv tilbud krævet kun 3X bonus-beløbet for at give dig dine gratis penge.

Følg PokerNews Danmark på

Ugen På PartyPoker: Tony G Er Ikke En Bølle, Eksklusiv Reload Bonus og Gratis Bankroll +... 102
Ugen På PartyPoker: Tony G Er Ikke En Bølle, Eksklusiv Reload Bonus og Gratis Bankroll +... 103

.

Hvad mener du?

More Stories