Ugen På PartyPoker: Tony G'ficer Dit Bord, World Open Trailer Og De Bedste Premier League Bluffs

Tony G

Opret dig hos PartyPoker uge for at få en gratis bankroll og prøve på PokerNews Strategy, mod dit Party bord i Tony G stil, se den nye World Open trailer samt meget mere.

Hvordan Du Tony G'ficerer Dit PartyPoker Bord
Som PartyPoker software bliver ved med at udvikle sig får spillerne muligheden for at tilpasse bordet som de ønsker. I denne uge på PartyPoker Bloggen kan du lære hvordan du sætter dit Party op til at vise et billede af en utilfreds Tony G.

$50 Gratis OG En Gratis Måned På PokerNews Strategy
Nogle folk finder det svært at tro på man kan få noget for ingenting. Disse personer vil finde det højst usandsynligt at man med Club PokerNews kan få TO ting gratis. Det er fordi at vi udover vores banebrydende $50 GRATIS uden noget indskud-Bonus hos PartyPoker, kan man samtidig i en begrænset periode få en gratis måneds adgang til PokerNews Strategy.

Denne højprofilerede træningssite består af nogle af verdens bedste pokerprofer - inklusivt vores meget omtalte Tony G. Dette er ikke en to for éns pris, dette er faktisk en to for ingenting! Udover at kunne få en gratis bankroll kan du også lære hvordan du benytter pengene bedst via adgang til vores træningssite til en værdi af $25. Det er $75 gratis til dig uden krav om videre abonnement på træningssiden.

Bare følg instruktionerne på vores PartyPoker $50 Gratis Side og når du har oprettet dig med din nye PartyPoker konto vil du få detaljer på hvordan du får din gratis måned.

Ugen På PartyPoker: Tony G'ficer Dit Bord, World Open Trailer Og De Bedste Premier League... 101

World Open VI Trailer
PartyPoker World Open VI har lige nået tv-skærmene for en 16 ugers visning på channel 5 i Storbritannien. Showet har 48 af de bedste spillere i verden inklusive Tom Dwan, Phil Laak, Jake Cody og mange flere. Du kan se traileren her:

De 9 Største Premier League Bluffs
Ovre på PartyPoker bloggen har vi samlet nogle af de største bluffs du vil se i programmet PartyPoker Premier League, som bliver vist nu i Storbritannien UK on channel 4. Vil du høre hvordan David Benyamine får Phil Laak til at folde trips eller hvordan Tony G owner Phil Hellmuth? Tjek PartyPoker Bloggen.

The 2010 Premier League Line Up, bluffable apparently
The 2010 Premier League Line Up, bluffable apparently

Eksklusiv PokerNews Reload Bonus
Hvis du allerede har oprettet dig på PartyPoker via PokerNews så har vi gode nyheder til dig. Vi har netop annonceret en eksklusiv reload-bonus for vores spillere - ligemeget hvordan de oprettede sig, bare så længe det var via PokerNews. Lav et indskud på mindst $25 og indtast koden "PNEWS50" for en 100% match bonus op til $50. Der er ingen bedre Party Reload bonus!

PartyPokers normale indskuds-bonusser krævet at du optjener PartyPoints svarende til 10X af bonus-beløbet, men dette eksklusiv tilbud krævet kun 3X bonus-beløbet for at give dig dine gratis penge.

Ugen På PartyPoker: Tony G'ficer Dit Bord, World Open Trailer Og De Bedste Premier League... 102
Ugen På PartyPoker: Tony G'ficer Dit Bord, World Open Trailer Og De Bedste Premier League... 103

Hvad mener du?

More Stories