Ugen På PartyPoker: Tony Vil Give Hans Hund Bracelet, Vind En Tur Til LA samt Anonyme Heads-up Borde

Tony G

Opret dig hos PartyPoker denne uge for at vinde et sæde til WPT Celebrity Invitational i LA og for at spille på det hele nye anonyme heads-up borde.

Tony G Byder På Eastgates Bracelet
Hvis du ikke har hørt det, så sælger 2008 Verdensmesteren Peter Eastgate hans Main Event Bracelet på Ebay og giver pengene fra salget til et godt formål. Manden der altid er på pletten Tony G er en af dem som har budt på auktionen, som slutter d. 25. november

Så planlægger han at have den på til events eller give ud til PartyPoker spillere som præmie? Nej han vil give den til hans hund, Zasko. Med hans egne ord “The ultimate dog bling – as my gladiator and protector he deserves to be kitted out in such style. You may not think I am serious, but I am deadly serious – my dog is going to be wearing the Great Dane Eastgate’s bracelet – mark my words.”

Læs mere om Tonys planer på hans PartyPoker Blog og du kan se auktionen på ebay her.

Gratis $50 Bankroll + Gratis Måned Hos PokerNews Strategy fra PartyPoker
Når du opretter en ny $50 GRATIS PartyPoker konto får du også en gratis måned hos PokerNews Strategy samtidig med. Dette tilbud er eksklusivt for Club PokerNews og det kunne ikke være nemmere at få. Først skal du oprette dig på vores $50 GRATIS Side og oprette en ny PartyPoker konto via vores guide, vær sikker på at du bruger koden DK50FREE. For at få din gratis $50 bankroll på PartyPoker uden at skulle lave noget indskud eller opgive nogle bankinformationer.

Når din PartyPoker konto har modtaget de første $25 af dine gratis $50 vil du modtage en email med info om din gratis måned hos PokerNews Strategy. Denne vil videreføre dig til en speciel side for denne kampagne. Du SKAL benytte samme email-adresse her som du oprettede dig med hos PartyPoker for at vi kan give dig en gratis måned hos PokerNews Strategy.

Ugen På PartyPoker: Tony Vil Give Hans Hund Bracelet, Vind En Tur Til LA samt Anonyme... 101

Vind En Ferie I LA Ved WPT Celebrity Invitational
Du kan nu sidde skulder til skulder med de rige og berømte i en fir-dages drømme-ferie til Los Angeles. Udover at kunne se de store steder som Hollywood and Beverly Hills, kan du også vinde et eksklusivt sæde til WPT Celebrity Inivitational, som kun er for inviterede spillere.

Satelitter finder sted fra nu af og frem til d. 15. december til turneringen, som kører fra d. 18-19. februar, med finaletable i marts. PartyPoker uddeler 14 præmiepakker som kan nås via daglige freerolls op til finaleturneringerne om søndagen klokken 21:20 CET. Det gode ved finalen er at den kun koster $160 at deltage i og 1 ud af 20 spillere får et sæde.

Ugen På PartyPoker: Tony Vil Give Hans Hund Bracelet, Vind En Tur Til LA samt Anonyme... 102

Anonyme Heads-Up Borde
PartyPoker er en af de første sites til at lancere anonyme heads-up borde til rækken af deres spil. Det ser ud til at det vil blive et stort hit, og folkene hos Team PartyPoker har udtrykt deres mening om bordene.

Bodo Sbrzesny: "Often in online poker you see heads-up tables with only one player on it because everybody has too much respect to play against the player. With the hidden names there should be more action!"

Tyron Krost: "For beginners or new online players it makes it much harder for the sharks to find them and also stops them from being targeted by those players that use the online database sites. For more serious players it’s going to bring many more players into the regular games as those that are new to online poker will be able to shield their identity and be able to get confident in the online games before taking the step over to regular games and higher limits."

Ugen På PartyPoker: Tony Vil Give Hans Hund Bracelet, Vind En Tur Til LA samt Anonyme... 103

Eksklusiv PokerNews Reload Bonus
Hvis du allerede har oprettet dig på PartyPoker via PokerNews så har vi gode nyheder til dig. Vi har netop annonceret en eksklusiv reload-bonus for vores spillere - ligemeget hvordan de oprettede sig, bare så længe det var via PokerNews. Lav et indskud på mindst $25 og indtast koden "PNEWS50" for en 100% match bonus op til $50. Der er ingen bedre Party Reload bonus!

PartyPokers normale indskuds-bonusser krævet at du optjener PartyPoints svarende til 10X af bonus-beløbet, men dette eksklusiv tilbud krævet kun 3X bonus-beløbet for at give dig dine gratis penge.

Ugen På PartyPoker: Tony Vil Give Hans Hund Bracelet, Vind En Tur Til LA samt Anonyme... 104
Ugen På PartyPoker: Tony Vil Give Hans Hund Bracelet, Vind En Tur Til LA samt Anonyme... 105

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories