De Bedste Videoer: Patrik Antonius

Alle som kender mig ved at jeg har et svagt punkt for Patrik Antonius, ikke fordi han ligner et eksperiment i menneskelig perfektion, men mere fordi han er finsk. Jeg var udviklingsstudent til Finland i min gymnasietid, men jeg troede aldrig at min finske erfaring skulle hjælpe mig i pokerverdenen. Antonius er legendarisk for at være svær at få noget ud af. Han er meget reserveret og er ikke typen, som generalt udviser følelser. I løbet af årene har jeg fået muligheden for at snakke med ham en del gange og kan stolt sige at hans antal af ord stiger ekspotentielt for hver video.

Durrrr og Patrik ved Aussie Millions 2009

Tilbage i tiderne accepterede Patrik "durrrr Challenge" fra Tom Dwan og hvor heldigt er det så ikke at få de to til at sidde ved et Million Dollar cash game ved 2009 Aussie Millions.

WSOP Europe 2010

Ved den årlige Full Tilt Poker pressemøde afholdt ved World Series of Poker Europe har man mulighed for at møde det bedste pro-team i verden. Patrik var i hans bedste form jeg nogensinde har set, chatting, joking med hans med-proer og var charmerende foran pressen. Finnen er mere komfortabel nu end han nogensinde har været foran et kamera.

EPT San Remo 2009

PokerNews videoerne er ofte lavet af en af vores 22 udenlandske partnere. Få måneder inde i "durrrr Challenge," Frank Op de Woerd fra PokerNews.NL fik Patrik til at fortælle om hans fremgang og holdningen til at han skulle være den bedste cash-game spiller i verden. Op de Woerd har tydeligvist et magic touch som fik Patrik til at være super snaksalig med hollænderen.

EPT Grand Final 2010

Jeg vil altid gerne snakke med Patrik ved afslutningen af EPT Grand Final i Monte Carlo. Patrik flyttede til Monaco et par år siden og elsker at spille turneringer i nærheden af hans hjem. Ofte møder han op til turneringen med hans kone Maya og hans datter Mila. Nok en af de skønneste familier på planeten.

Sin City Series: Poker After Dark

Måske fik jeg sagt lidt for tidligt at Patrik er blevet snaksalig. Tjek den seneste video fra PokerNews med Patrik. Kristy Arnett var heldig af få speciel adgang til Poker After Dark settet. Alle de største navne i verden inklusiv Patrik var der.

Følg os på Twitter for de seneste nyheder.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories