WSOP Main Event: Duhamel Og Racener Heads-up

WSOP Main Event: Duhamel Og Racener Heads-up 0001

I går startede finaletable ved årets World Series of Poker Main Event, hvilket i de første timer lignede noget Michael Mizrachi skulle komme rigtigt langt i da han formåede at tredoble sin stack indenfor kort tid og være en af de absolut mest aktive ved bordet.

Michael Mizrachi havde skabt sig et chiplead, men dette blev tabt da han kommer ind med {A-Diamonds}{8-Diamonds} imod John Raceners {A-Spades}{K-Diamonds}.

Kort efter dobler Jonathan Duhamel op i et coinflip hvor han har {A-Spades}{9-Hearts} imod Mizrachis {3-Hearts}{3-Spades}
Duhamel: {A-Spades}{9-Hearts}. I sin sidste hånd raiser Michael Mizrachi sin {Q-Diamonds} {8-Hearts} ind i Jonathan Duhamel. På floppet {5-Diamonds}{4-Spades}{Q-Clubs} har Mizrachi ramt toppar og vælger nu at skubbe resten af sin stack ind, men må se sig slået af Duhamel, som har valgt at slowplaye {A-Diamonds}{A-Clubs} og dermed må en skuffet Michael Mizrachi tage sig til takke med en 5. plads til $2.332.992.

Den største pot indtraf da Joseph Cheong 6-better! hans {A-Spades}{7-Hearts} ind i Jonathan Duhamels{Q-Clubs}{Q-Diamonds}. Cheong må derved se kæmpepotten ryge over til Duhamel, som dermed er favorit når han i aften igen sætter sig ved bordet sammen med John Racener for at afgøre det hele.

Chipcounts for heads-up finalen:

  1. Jonathan Duhamel 188.950.000
  2. John Racener 30.750.000

Afgørelsen kan følges på PokerNews' Live Opdaterings-side natten til tirsdag kl. 04.10.

Følg PokerNews Danmark på

WSOP Main Event: Duhamel Og Racener Heads-up 101
WSOP Main Event: Duhamel Og Racener Heads-up 102

.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories