Guide Til At Spille På PKR Poker

Guide Til At Spille På PKR Poker 0001

Da PKR først kom frem på den online poker scene blev det af kritiseret af mange og det "Sims-lignende" pokerspil blev ikke spået en god fremtid. 3 år efter er det ikke blot en af de størst groende pokersider online, men også et fantastisk sted for spillere at lave penge. Om man er online pro eller nebegynder er det en unik oplevelse af spille hos PKR som kræver noget tilveææning. Det er det hele værd - samtidig med at du kan lave nogle seriøse penge kan du også have det sjovt samtidig med.

Få det ud af dit system

PKR ligner ikke noget andet pokerrum - mest af alt minder det om er computerspil. Der er mange flere muligheder med PKR, mange måder at kommunikere på og irriterede dine modstandere. Tusindvis af designs til din avatar. Til tider føles det ikke at man spiller med rigtige penge.. Man kommer til at bruge meget af tiden på at arbejde sig igennem de forskellige designs og måder at irritere og tilte ens modstandere via kropssprog.

Man kan virkeligt blive fanget af alle de ting hos PKR, som ikke omhandler poker og i denne periode vil man ikke have styr over spillet og kan risikere at tabe stort, fordi man ingen følelse har for spillet og distraktionerne tager over. Brug et par sessions på at få det ud af dit system. Lad vær med at gå direkte ind på de stakes du normalt spiller - du vil ærge dit dybt når du taber en stor pot fordi du havde travlt med at irriterede en modstander før du kan nå at spille hånden færdig og fokusere.

Start med et bord

Til forskel for de fleste andre pokerklienter, som lader dig sortere bordene pænt så du kan have så mange som muligt kørende af gangen så tager PKR tager en masse virtuel hukommelse og skærmplads. Det er svært at multitable på samme måde som normale sider. Først og fremmest får man ikke bare kortene vist - man skal se på dem, hvilket let kan tage noget ekstra tid og få en ud af fokus.

Lad dig ikke ramme af hvor svært det er i starten. Efter noget øvelse er det lige så nemt som på ethvert andet pokersite. Den bedste måde er at arbejde sig op gradvist. Jeg startede med at spille en, derefter to, derefter tre osv. Jeg eksperimentede også med en meget tight spillestil, hvilket jeg normalt ikke vil anbefale ved multitabling, men ved PKR kan det let blive forvirrende når man har 2 eller 3 marginal spots på bordene. Indenfor en måned var jeg i stand til at 4-table med min normale loose aggressive stil.

Lad vær med at overanalyser 'tells'

PKR er en bro mellem live og online poker, hvor elementer fra live-spil bliver overført til online. Mange spillere vil analysere 'tells' på PKR, men for det meste bør modstandernes non-verbale aktioner ignoreres - det eneste relevante her er timing-tells, som man i forvejen er bekendt med online. Modstanderne vil begynder et dance, råbe, klappe osv på PKR i midten af en hånd. For det meste af tiden er det fordi de keder sig eller for at irritere. Meget få spillere (der findes dog nogle) vil konsekvent begynde at trykke på knapper og når de har en stærk eller svag hånd - dog er det så få spillere at det bør man slet ikke fokusere på som en del af spillet hos PKR.

Der er dog et tell du skal holde øje med. Det faktum at man skal trykke på en knap for at se ens kort og at hele bordet kan se når man kigger ned i sine kort. Dette er præcist som i et livegame, hvor dårlige spillere tjekker deres hænder når der er store draws ude på bordet - fx når et kort til at complete en flush eller straight bliver vendt. Du vil meget ofte se en dårlig spillere (og nogle bedre) tjekke deres deres hånd til at se om de fx har en ruder eller ej når der er flushtræk på bordet.

Folk viser oftere bluffs

Af en eller anden grund elsker folk at vise bluffs på PKR, det har noget at gøre med det psykologiske i at det minder om et video-spil og folk tror de er midt i en kamp. Dog vil jeg sige at spillerne er noget mere passive på PKR end andre chancer og ofte når man møder et stort bet er man enten oppe imod nuts eller ingenting. Lad dig ikke tilte af dette, men skriv istedet note på spilleren som tror han er Phil Ivey fordi han vandt en $11 pot wmed syv høj.

Note: Du kan få en god start på det sjove og værdifulde spil hos PKR ved at oprette dig og bruge vores links samt bonuskoden DKPNEWS. Du kan vælge en $50, $250, $600 eller $2000 første indskud bonus!

Guide Til At Spille På PKR Poker 101

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories